Με Σον και τους… Χουάνγκ του Ολυμπιακού η Ν. Κορέα στο Μουντιάλ

Ο Πάουλο Μπέντο, συμπεριέλαβε τον Σον Χέουνγκ Μιν στην 26μελή αποστολή της Νότιας Κορέας, που θα ταξιδέψει στο Κατάρ για το Μουντιάλ του 2022 (20/11-18/12). Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του, ο οποίος κάνει σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Αγγλίας, με τα «χρώματα» της Τότεναμ, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά από χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση κατάγματος, στην περιοχή του αριστερού ματιού.

Ο Σον, υπεβλήθη την περασμένη εβδομάδα σε εγχείρηση, για να αντιμετωπισθεί το κάταγμα που προκλήθηκε από μια σύγκρουση με τον αμυντικό της Μαρσέιγ, Σανσέλ Μπεμπά στο Champions League.

Στην αποστολή του Μπέντο, συμπεριελήφθησαν και οι δύο Νοτιοκορεάτες του Ολυμπιακού, ο μέσος, Χουάνγκ Ιν Μπέον και ο επιθετικός, Χουάνγκ Ουϊ Τζο.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κιμ Σέουνγκ Γιου (Αλ Σαμπάμπ), Σονγκ Μπουμ Κέουν (Τζεονμπούκ), Τζο Χέον Βου (Ουλσάν).

Αμυντικοί: Κβον Κιουνγκ Βον (Γκάμπα Οσάκα), Κιμ Μουν Χβαν, Κιμ Γιν Σου (Τζεονμπούκ), Κιμ Μιν Τζάε (Νάπολι), Κιμ Γιουνγκ Γκβον, Κιμ Τάε Χβαν (Ουλσάν), Γιουν Γιονγκ Γιου (Σεούλ), Τσο Γιου Μιν (Νταετζεόν), Χονγκ Τσουλ (Νταεγκού).

Μέσοι: Κβον Τσανγκ Χουν (Τζιμτσεόν), Να Σανγκ Χο, Να Σανγκ Χο (Σεούλ), Παϊκ Σέουνγκ Χο, Σονγκ Μιν Κιού (Τζεονμπούκ), Λι Κανγκ Ιν (Μαγιόρκα), Λι Τζάε Σουνγκ (Μάϊντς), Γέονγκ Βου Γέονγκ (Φράϊμπουργκ), Χβανγκ Ιν Μπέον (Ολυμπιακός), Χβανγκ Χι Τσαν (Γουλβς), Σον Γιου Χο (Σαντόνγκ).

Επιθετικοί: Σον Χέουνγκ Μιν (Τότεναμ), Τσο Γκουε-Σουνγκ (Τζεονμπούκ), Χουάνγκ Ουϊ Τζο (Ολυμπιακός).