ΠΑΟΚ : Τρία σερί παιχνίδια εκτός έδρας – Τούμπα ξανά του… χρόνου!

Η κλήρωση του Κυπέλλου φέρνει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με την Καλαμάτα στους «16» με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην Μεσσηνία – Το πρώτο από τα τρία σερί εκτός έδρας ματς για τον Δικέφαλο στο τέλος του 2022!

Το πρώτο challenge από τους «ασπρόμαυρους» για το 3/3 πριν την διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου επετεύχθη και πλέον καλούνται να το πετύχουν και μακριά από την βάση τους προκειμένου να θέσουν βάσεις πρόκρισης στο Κύπελλο αλλά και να πατήσουν καλύτερα βαθμολογικά στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι με τον Βόλο ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μέσα στο 2022, αφού θα επιστρέψει στην Τούμπα ξανά από του… χρόνου. Οι τρεις αγώνες που έμειναν για να κλείσει η χρονιά είναι με τον ΠΑΟΚ να παίζει ως φιλοξενούμενος σε Καλαμάτα, Αγρίνιο και Περιστέρι κατά σειρά μέσα σε λιγότερο από 10 μέρες!

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, ενώ περιμένουμε τις ανακοινώσεις για συγκεκριμενές ημερομηνίες και ώρες των αγώνων, ο Δικέφαλος έχει μπροστά μετά την διακοπή το εξής πρόγραμμα :

15-16/12 Καλαμάτα – ΠΑΟΚ
21-22/12 Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ
27-28/12 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Το πρώτο παιχνίδι για το 2023 στην Τούμπα σύμφωνα με το καλεντάρι του πρωταθλήματος είναι το ΠΑΟΚ – Άρης για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 ή την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου!