Εθνική: Ο Πογέτ και η… ευκαιρία σε Κουλιεράκη και νέους!

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στα φιλικά με Μάλτα και Ουγγαρία, με τον Γκουστάβο Πογέτ να μιλά για τα νέα πρόσωπα αλλά και την ευκαιρία που θα έχουν κυρίως οι αμυντικοί, για να αποδείξουν ότι μπορούν να υπολογίζονται ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Φυσικά μέσα σε αυτούς υπάρχει το όνομα του… νεότερου όλων, Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, και όχι μόνο.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού μας προπονητή:

Για τις επιλογές: «Φυσικά υπάρχουν αλλαγές, δεν είναι επίσημη διακοπή για τις εθνικές, έτσι κάποιες ομάδες δεν άφησαν τους παίκτες να έρθουν. Αυτό δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές. Το κλίμα είναι πολύ καλό».

Για την κατάσταση των παικτών: «Θέλουμε να είναι οι παίκτες σε καλή κατάσταση, ώστε όταν έρθει ο Μάρτιος να μπορούν να αγωνιστούν 90 λεπτά και να έχω ποικιλία για να επιλέξω».

Για τις αλλαγές στην άμυνα: «Ξέρουμε τον Βλαχοδήμο, τον Μπάλντοκ, τον Τσιμίκα ή τον Μαυροπάνο. Η κατάσταση στην άμυνα μάς δίνει την ευκαιρία να τσεκάρουμε κι άλλους παίκτες, σε περίπτωση που τους χρειαστούμε στα προκριματικά. Θα είναι παιχνίδια πληροφορίας για εμένα και ευκαιρία για τους παίκτες».

Για το Euro: «Είμαστε πιο κοντά, έχουμε δύο ευκαιρίες να πάμε στο Euro, μέσω του Nations League ή των προκριματικών».

Για το Μουντιάλ του Κατάρ: «Υπάρχουν δύο ομάδες που είναι λίγο πιο ψηλά όσον αφορά στην ταυτότητα, την ποιότητα και την ποσότητα παικτών, η Βραζιλία και η Αργεντινή. Τώρα θέλω η Ελλάδα να στηρίξει την Ουρουγουάη».