Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε επίθεση σε βάρος ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ της Κ17 (Video)

Δικογραφία σε βάρος τεσσάρων νεαρών σχηματίστηκε για την επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε βάρος ανήλικου ποδοσφαιριστή τον Σεπτέμβριο στον Εύοσμο.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία ταυτοποιήθηκαν τέσσερις νεαροί ηλικίας 20, 21, 19 και 22 ετών που το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου, επιτέθηκαν σε 16χρονο παίκτη του ΠΑΟΚ στην οδό Παύλου Μελά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Η αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού και η επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση επίθεσης με οπαδικά χαρακτηριστικά που έλαβε χώρα στην περιοχή του Ευόσμου.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ηλικίας 20, 21, 19 και 22 ετών, για απλή σωματική βλάβη από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι βραδινές ώρες της 11-09-2022 στην περιοχή του Ευόσμου, με χρήση σωματικής βίας εκδήλωσαν επίθεση με οπαδικό κίνητρο, σε βάρος τριών νεαρών ημεδαπών, τραυματίζοντας ελαφρά έναν εξ’ αυτών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».