«Δεν παίζει γιατί είναι υπέρβαρος ο Μαρσέλο»

Ο Μαρσέλο βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό και φυσικά μια τέτοια είδηση «ταξιδεύει» παντού, με ΜΜΕ της Ιταλίας να κάνουν τις δικές τους αναφορές για το επερχόμενο τέλος.

 

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «chiamarsibomber.com» ανέφερε:

«Τι έγινε με τον Μαρσέλο; Έτοιμος να τον διώξει ο Ολυμπιακός: Είναι υπέρβαρος και δεν παίζει», είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ.

«Τι έγινε με τον Μαρσέλο ; Ο Βραζιλιάνος μετακόμισε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά ο ελληνικός σύλλογος είναι ήδη έτοιμος να τον διώξει. Ο 34χρονος έφθασε στον Πειραιά με ελεύθερη μεταγραφή, αφού έμεινε ελεύθερος μετά την αποτυχημένη απόπειρα ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

«Μετά από μόλις δυόμιση μήνες, η θέρμη για τον Μαρσέλο χάθηκε στον Πειραιά. Ο Βραζιλιάνος μπήκε στον Ολυμπιακό με ελεύθερη μεταγραφή στις αρχές Σεπτεμβρίου και έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί σχεδόν καθόλου. Ο Βραζιλιάνος, με την ομάδα που προπονεί ο Μίτσελ, έχει παίξει μόλις δύο παιχνίδια τη φετινή σεζόν και δεν έχει κληθεί για τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Επισημαίνεται ότι η κακή εμφάνιση του Μαρσέλο οφείλεται στη φυσική του κατάσταση. Ο Βραζιλιάνος είναι υπέρβαρος».