Βελόπουλος: «Να παραιτηθεί τώρα ο Αυγενάκης»

«Επίθεση» στον Λευτέρη Αυγενάκη, μετά τη νέα προσπάθεια της δικής του ΕΕΑ να εμπλέξει τον ΠΑΟΚ και την οικογένεια Σαββίδη, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγω για «Αυγενοποίηση του Αθλητισμού», από το βήμα της Βουλής, ζητώντας παράλληλα την παραίτηση του.

 

 

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάμε στον αθλητισμό. Μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι ήσασταν άσχετοι στην κυβέρνηση. Σήμερα πιστεύουμε ότι είστε και άσχετοι και ανίκανοι και επικίνδυνοι. Και δυστυχώς ο κος Αυγενάκης ακόμα παραμένει στην θέση του.

Παρακολουθείτε τον άνθρωπό σας, τον κο Μαρινάκη, κάνατε υποκλοπές! Παρακολουθείτε τον πρόεδρο του Άρη τον κο Καρυπίδη και την αδελφή του! Χτυπάτε τους οπαδούς του Άρη στην Αθήνα έξω από το γήπεδο του Ατρομήτου άνευ λόγου και αιτίας. Κάνατε μπάχαλο τον αθλητισμό. Αυτό λέγεται Αυγενοποίηση του Αθλητισμού!

Επιχειρείτε να μπλέξετε σε περιπέτειες τον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά. Είστε αυτοί που διαλύσατε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αυτοί που υπόσχεστε λεφτά που δεν υπάρχουν, που επιτίθεστε στον ΠΑΟΚ, που εκθέσατε τη χώρα διεθνώς στο CAS, σχετικά με την πλεκτάνη της δήθεν πολύ-ιδιοκτησίας

Νομίζετε ότι διοικείτε το ποδόσφαιρο και όχι την Ελλάδα, αφού οι μεγαλομέτοχοι διοικούν τη χώρα. Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν με τον κο Αυγενάκη.

Αρκετά προδώσατε τη Μακεδονία με το όνομα. Σταματήστε να διχάζετε τον λαό. Επιτέλους, κάτω τα χέρια από την Μακεδονία! Κάτω τα χέρια από τις ομάδες αυτές. Ο Άρης έχει γήπεδο από το ’60, το ίδιο και ο ΠΑΟΚ, ενώ οι αθηναϊκές ομάδες έχουν καινούργια γήπεδα».