By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Οι αλλαγές για Τούμπα και Καυτανζόγλειο
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αλλαγές για Τούμπα και Καυτανζόγλειο

Τhessports
Last updated: 28/11/2022 12:26
Τhessports
Share
SHARE

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη βρίσκονται εδώ και λίγες εβδομάδες τα σχέδια για τη νέα Τούμπα, που παρέδωσαν οι εταιρίες Populous και Salfo, οι οποίες τα εκπόνησαν.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι θέλει να γίνουν κάποιες αλλαγές, όπως αποκάλυψε η FORZA, και πλέον όλοι είναι στην αναμονή για να γίνουν αυτές οι αλλαγές από τις δύο εταιρίες και να πάρει η υπόθεση τον δρόμο της, ώστε να επιλεγεί τελικώς το ένα από τα τρία σχέδια και να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, ώστε να κάνει και ο κόσμος τις παρατηρήσεις του.

Όπως όλα δείχνουν, είναι λίγο δύσκολο να γίνει αυτό μέσα στο 2022, οπότε λογικά θα ξεκινήσει από την αρχή του νέου χρόνου αυτή η διαδικασία.

Σε ότι αφορά το άλλο σκέλος της κατασκευής νέου γηπέδου, αυτό της μετακόμισης στο Καυτανζόγλειο, για όσα διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες, δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη, δεν έχει γίνει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ βήμα.

Παρά τις δηλώσεις περί του αντιθέτου, από την πλευρά του Σταδίου και του υπουργείου αθλητισμού, που προΐσταται, δεν έχει φανεί διάθεση να βοηθηθεί ο ΠΑΟΚ σ΄ αυτό το θέμα και απλά χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα του χρόνου είναι σημαντικό, καθώς στο Στάδιο απαιτείται να γίνουν σημαντικά έργα για να μπορέσει να αδειοδοτηθεί για ευρωπαϊκές διοργανώσεις και λόγω του ότι είναι εθνικό στάδιο, οι διαδικασίες για τις εργασίες και της χρηματοδότησής τους από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν είναι και το πιο απλό πράγμα.

Εκτιμάται ότι για να γίνουν οι εργασίες και να είναι έτοιμο το Στάδιο, χρειάζεται χρονικό διάστημα άνω των έξι μηνών.

ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΗ

Σε αντίθεση με τη νέα Τούμπα, η υπόθεση του αθλητικού κέντρου στη Θέρμη, μπορεί να τρέξει, καθώς από το 2014 που είχε ανοίξει αυτό το θέμα, είχαν γίνει οι νομοθετικές ρυθμίσεις, που απαιτούνταν κι έτσι στο κομμάτι αυτό δεν χρειάζεται να περιμένει ο ΠΑΟΚ τη σημερινή κυβέρνηση. Οι επαφές γίνονται σε επίπεδο ΠΑΕ και Δήμου Θέρμης και στο κομμάτι αυτό έχει ενεργοποιηθεί και ο Άγγελος Αναστασιάδης, που μπήκε στη διοίκηση με την προοπτική να ασχοληθεί κυρίως με το θέμα αυτό.

Το πρότζεκτ του αθλητικού κέντρου δεν είναι ούτε ιδιαίτερα χρονοβόρο, αλλά ούτε και κοστοβόρο και υπάρχουν οι προϋποθέσεις να αρχίσει σύντομα.

πηγή: FORZA

Σχετικά άρθρα

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τη γενοκτονία των Ποντίων
Ενδιαφέρον από την Τουρκία για τον Σούντμπεργκ
Τέλος δύο από τον ΟΦΗ
Άρης: «Δεν ξεχνάμε…»
Επίσημο: Ανανέωσε με Γρηγορίου ο Άρης
TAGGED:ΚαυτανζόγλειοΠΑΟΚΤούμπα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Καμερούν – Σερβία: Το… pregame του αγώνα (vids)
Next Article Καμερούν – Σερβία: Δοκάρι για τους Σέρβους με τον Μίτροβιτς (vid)

Τελευταία νέα

Ισοφάρισε τη σειρά των τελικών ο ΠΑΟΚ!
SPORTS ΧΑΝΤΜΠΟΛ
19 May, 2026
Γράφει ιστορία: Έκτο Μουντιάλ για τον Κριστιάνο!
ΔΙΕΘΝΗ
19 May, 2026
«Κλειστά χαρτιά» Καλάθη για το μέλλον του και τον ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
19 May, 2026
Βοριαζίδης: «Διοίκηση και κόσμος του Άρη με στήριξαν στον μεγαλύτερο αγώνα μου»
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
19 May, 2026
Follow US