By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Έμεινα άναυδος με τον ΠΑΟΚ»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έμεινα άναυδος με τον ΠΑΟΚ»

Τhessports
Last updated: 07/12/2022 22:53
Τhessports
Share
SHARE

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από τη χειμερινή του προετοιμασία στην Κύπρο, όπου φαίνεται πως άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων, όπως γίνεται αντιληπτό και από τα λεγόμενα του ανθρώπου που ανέλαβε την οργάνωση της προετοιμασίας.

Ο Παύλος Αντωνίου μίλησε στην εκπομπή «Full Επίθεση» και στον «City Of Primo» για την εμπειρία της συνεργασίας με τον Δικέφαλο και τους ανθρώπους του, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι έμεινε… άναυδος, αποθεώνοντας μεταξύ άλλων τους Ράζβαν Λουτσέσκου αλλά και τον τιμ μάνατζερ του Δικεφάλου, Χρήστο Καρυπίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ αναχώρησε ευχαριστημένος από την Κύπρο:

«Όχι μόνο ο ΠΑΟΚ, όλη η Κύπρος έμεινε ευχαριστημένη από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Και μόνο και μόνο που επέλεξε την Κύπρο, ήταν χαρά για όλους μας εδώ. Είδα έναν οργανωμένο ΠΑΟΚ, δεν το περίμενα τόσο, ενώ υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Είπα και στον ίδιο τον προπονητή ότι έμεινα άναυδος από τη συμπεριφορά τους, το πόσο καλά παιδιά είναι. Θα μείνει για πάντα στο μυαλό μου.

Όταν σε ένα παιχνίδι καθημερινής έχεις 2.000 κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν είναι τυχαίο. Ήταν πολύ καλό για όλο τον κόσμο, για εμάς, για τον σύλλογο και πραγματικά νιώσαμε αγάπη από αυτή την ομάδα. Πραγματικά νιώσαμε αγάπη για αυτή την ομάδα. Μια μέρα έχει που έφυγε ο ΠΑΟΚ και νιώθουμε ότι έφυγε ένα κομμάτι μας».

Για τη συνεργασία και το αν αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες αναφορικά με τις απαιτήσεις του Δικεφάλου:

Ναι είχαμε και κάποιες δυσκολίες γιατί οι απαιτήσεις μιας τέτοιας ομάδας είναι μεγάλες. Δεν ξέραμε πραγματικά πως δουλεύει ο ΠΑΟΚ.,, ότι έχει τέτοια οργάνωση το μάθαμε και πλέον πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να έχουμε πάρα πολλές συνεργασίες με τον ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ αναπτύξαμε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα μια σχέση που είναι δύσκολο να σπάσει. Είμαστε δυνατή στον τομέα μας, ο ΠΑΟΚ είδε ότι αγαπήσαμε την ομάδα, προσφέραμε το λιθαράκι μας. Η προετοιμασία είναι το Α και το Ω. Εδώ δεν χάσανε λεπτό σχεδόν σε τίποτα. Όταν ο κύριος Λουτσέσκου μας είπε ότι για αυτούς ήταν ίσως η καλύτερη προετοιμασία τα τελευταία χρόνια».

Για την ενασχόληση του με τη διαιτησία:

«Ναι ήμουν στη διαιτησία για αρκετά χρόνια. Όταν είσαι διαιτητής και όλες οι ομάδες δουλεύουν μαζί σου, κάτι σημαίνει αυτό. Δεν είναι τυχαίο που έχεις στην Κύπρο ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, αυτό σημαίνει πάρα πολλά. Για εμάς ήταν ένας μεγάλος άθλος που θα μας βοηθήσει σαν εταιρία. Με τον ΠΑΟΚ έχουμε κάνει έναν δεσμό. Τις επόμενες ημέρες θα βρεθούμε και στη Θεσσαλονίκη ως καλεσμένοι του Δικεφάλου, για να παρακολουθήσουμε παιχνίδια στην Τούμπα.

Την εταιρία την είχα δημιουργήσει ταυτόχρονα με την διαιτησία, και όταν έπρεπε να επιλέξω, διάλεξα να αφήσω τη διαιτησία, που έχει και ημερομηνία λήξης. Επίσης όταν είσαι διαιτητής στη μεγάλη κατηγορία, ξέρεις τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών, τι χρειάζεται».

Για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στα φιλικά και αν το περίμενε: 

«Ξέραμε από πριν ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολύ κόσμο στην Κύπρο. Ο κύριος Λουτσέσκου ήθελε να γίνουν όλα τα παιχνίδια σε στάδιο και όχι σε προπονητικά γήπεδα, να μην μοιάζει με προπόνηση. Φάνηκε ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια, μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Εμείς είδαμε έναν πειθαρχημένο άνθρωπο. Χαιρέτησε τους πάντες, εργαζόμενους και όχι μόνο, και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα».

Για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αν του έκανε κάτι εντύπωση: 

Είδαμε μια διοίκηση που τα έκανε όλα, με το παιδί- θαύμα, τον Χρήστο Καρυπίδη που έχει παίξει ποδόσφαιρο εδώ και τα ήξερε όλα. Δεν υπήρχε περίπτωση να αποτύχουμε, ξέραμε και οι δύο πλευρές τι θέλαμε»

Σχετικά άρθρα

«Κόπηκε» από την Εθνική Φινλανδία ο Γένσεν
«Κοιτάει» δύο από την Κηφισιά ο Ηρακλής
Πωλητήριο Νταβέλη στην ΑΕΛ!
Καλωσόρισε Ηρακλή και Καλαμάτα η Super League
Super League: Δεν προχωρά η αναδιάρθρωση
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ρέι όπως… Μάτος;
Next Article Ο πρόεδρος της UEFA μίλησε για τον Κούρτιτς!

Τελευταία νέα

«Έδεσε» Μήτρου Λόνγκ ο Άρης
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
27 May, 2026
Έκανε… απολύμανση πριν τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
27 May, 2026
Έτοιμος για Αθήνα ο ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
27 May, 2026
Ηρακλής: Παραμένει σε νέο πόστο ο Στολτίδης
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
27 May, 2026
Follow US