ΠΑΟΚ : Τέσσερις ώρες η διαδικασία στην ΕΕΑ – Προθεσμία για υπομνήματα

Η ακρόαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Γιώργου Σαββίδη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ολοκληρώθηκε σε μία διαδικασία που διήρκεσε πάνω από τέσσερις ώρες. Η όλη διαδικασία ξεκίνησε κανονικά λίγο μετά τις 14:00, χωρίς τον κουμπάρο του Λευτέρη Αυγενάκη, Νίκο Τζουλάκη.

Υπενθυμίζεται πως την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ εκπροσώπησαν οι Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάκης Σημαιοφορίδης, για λογαριασμό του Γιώργου Σαββίδη το “παρών” δίνουν οι Δημήτρης Τσάκος, Νίκος Κιρκούδης και ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Χρήστος Μυλωνόπουλος, ενώ παρόντες είναι και οι Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ακρόαση έλαβε χώρα σε διαφορετική αίθουσα σε σχέση με την συνεδρίαση της προπερασμένης Τετάρτης, η οποία είναι μικρότερη και αυτό έχει δημιουργήσει έναν μικρό… συνωστισμό. Mετά από κάτι περισσότερο από δυόμιση ώρες, η διαδικασία διεκόπη, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που είχαν κλείσει εισιτήρια επιστροφής στη Θεσσαλονίκη για τις 18:00, να τα αλλάζουν.

Μετά τη διακοπή, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και του Γιώργου Σαββίδη επέστρεψαν στην αίθουσα, απαντώντας λεπτομερώς στις ερωτήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. H διαδικασία ήταν δύσκολη με τις ερωτήσεις της ΕΕΑ και τις απαντήσεις από τους νομικούς του ΠΑΟΚ. Οι ερωτήσεις από τους ανθρώπους της Επιτροπής ήταν πολλές και πολλά δεδομένα αναλύθηκαν για τη γνωστή υπόθεση του βουλεύματος του Γιώργου Σαββίδη.

Στον ΠΑΟΚ δόθηκε προθεσμία μέχρι την άλλη Παρασκευή για υπομνήματα, κάτι που σημαίνει ότι το πόρισμα της ΕΕΑ αναμένεται να βγει τη μεθεπόμενη εβδομάδα και ανάλογα την εισήγηση της, θα φανεί αν η υπόθεση θα πάει στα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα.