Μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Δύο δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Πειραιά υπέβαλαν μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του Γιάννη Μώραλη, για τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Τρίτης.

Το efsyn.gr αναφέρει στο ρεπορτάζ του:

“Πρωτόγνωρες για τα αυτοδιοικητικά χρονικά οι εξελίξεις στον Πειραιά. Δυο δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης υπέβαλαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Κάρλες και ο Γιώργος Βοϊδονικόλας, αργά το βράδυ της Τρίτης, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, πήγαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας και υπέβαλαν μήνυση κατά του πρώτου σε σταυρούς δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του δημάρχου Γιάννη Μώραλη.

Αφορμή οι δηλώσεις του Β. Μαρινάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τις οποίες «ο κ. Μώραλης είναι πολύ καλός αλλά έχει ένα ελάττωμα. Είναι πολύ ευγενικός με ανίκανους και απατεώνες που βρίσκονται σ΄ αυτή την αίθουσα».

Τα λεγόμενα του προέδρου του Ολυμπιακού προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης (ο Βασίλης Μιχαλολιάκος απουσίαζε) και ζήτησαν από τον πρόεδρο του δσ να ανακαλέσει.

Ο Β. Μαρινάκης όχι μόνο δεν ανακάλεσε, αλλά ξαναπήρε τον λόγο και ανέφερε ότι δεν πρόκειται να ανακαλέσει για κάτι που θεωρεί σωστό και ότι πολύ σύντομα θα δώσουν συγκεκριμένα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του δήμου, τα οποία θα αποδεικνύουν ότι αυτά που είχε δώσει η προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν πλασματικά.

Έπειτα και από τις νέες δηλώσεις του Β. Μαρινάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας”.