Ραντεβού στο Ειρηνοδικείο

Στο δικαστήριο θα μεταφερθεί η κόντρα για τα διοικητικά του Άρη σύμφωνα πάντα με όσα προβλέπονται και όσα έχουν προαναγγελθεί από χθες το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα εντός της ημέρας οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ, δηλαδή ο ΑΣ και η ΚΜΑ να άρουν την εμπιστοσύνη τους στην διοίκηση Σκόρδα. Για την ΚΜΑ είναι δεδομένο, ενώ στον ΑΣ, όπως αναφέρθηκε στην χθεσινή ΓΣ της ΚΜΑ θα γίνει διοικητικό συμβούλιο για να “επικυρωθεί” η λαϊκή βούληση. Είναι όμως ένα θέμα αυτό μετά τις φήμες περί παραίτησης του προέδρου Θωμά Γιώτα, οι οποίες αν επαληθευτούν ενδεχομένως να επηρεάσουν, χρονικά, τις εξελίξεις.

Από κει και πέρα, αφού συμβούν όλα τα παραπάνω οι μεγαλομέτοχοι θα προσφύγουν στο Ειρηνοδικείο, να δηλώσουν την απόφασή τους για άρση εμπιστοσύνη και να ζητήσουν τον ορισμό νέα διοίκησης (Στεφανίδης, Φουρλίγκας, Κουζούνιας, Κουσουνάδης κι ένα μέλος του ΑΣ).

Δικαστικά ωστόσο αναμένεται να κινηθεί και η διοίκηση Σκόρδα σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΑΝ 98,7” , τις πρώτες πρωινές ώρες, τονίζοντας πως έχει στα χέρια της δικαστική απόφαση για εξάμηνη θητεία κι ότι βάσει αυτής δεν μπορεί να απομακρυνθεί.