ΠΑΟΚ: Η εξαιρετική πρωτοβουλία για τη σουίτα του Σαββίδη!

Στην αναμέτρηση του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην προεδρική σουίτα του γηπέδου της Τούμπας βρέθηκαν παιδιά των ακαδημιών του Δικεφάλου. Παίκτες της Κ19 και μικρότερων ηλικιακών τμημάτων παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τη σουίτα της οικογένειας Σαββίδη και στο τέλος και αυτοί πανηγύρισαν τη σημαντική νίκη του συνόλου του Ράζβαν Λουτσέσκου, επί των «κιτρινόμαυρων».

Η οικογένεια Σαββίδη δεν επιθυμούσε η σουίτα να μένει κενή και σκοτεινή και έτσι ο γιος του Ιβάν, Γιώργος είχε μια όμορφη ιδέα. Ποια ήταν αυτή; Όταν η σουίτα είναι άδεια να φιλοξενούνται σε αυτή ακαδημίες του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Έτσι, ο Γιώργος Σαββίδης συνομίλησε με μέλη της διοίκησης για να εκφράσει αυτή την επιθυμία του και έτσι και έγινε. Στο παιχνίδι με τον Άρη βρέθηκαν συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου και αυτό αναμένεται να έχει συνέχεια.

Μάλιστα, στην προεδρική σουίτα της Τούμπας αναμένεται να βρεθούν ξανά οι παίκτες των ακαδημιών του ΠΑΟΚ (Κ19-Κ17-Κ15) για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Δικεφάλου με την Καλαμάτα.