«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Λέο Μάτος – «Δέχτηκε κρούση από τον ΠΑΟΚ για να αναλάβει πόστο»

Τέλος και επίσημα στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε ο Λέο Μάτος!

Ένας από τους καλύτερους ξένους παίκτες στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 36 του και ήδη έχει ξεκινήσει το επόμενο βήμα του στο ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα uol.com.br ο Μάτος – που πέρσι ήταν βασικό με την Βάσκο Ντα Γκάμα και την βοήθησε να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία – ξεκίνησε πρακτική στην Βάσκο με στόχο να γίνει ένα διοικητικό στέλεχος (σ.σ πιθανότατα στο πόστο του αθλητικού διευθυντή, αν και έχει ήδη παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητής της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας από τις αρχές του 2022.

«Η πρόσκληση προήλθε από τον Πάουλο Μπρακς, τον εκτελεστικό διευθυντή της Βάσκο Ντα Γκάμα προς τον Μάτος, που έχει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας από την παρουσία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και προσθέτει πως ο Λέο Μάτος δέχτηκε κρούση από τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει από αλλο πόστο, χωρίς όμως να έχει γίνει επίσημη πρόταση.

«Ο Λέο Μάτος βολιδοσκοπήθηκε από τον ΠΑΟΚ για να πάρει κάποιο πόστο στην ομάδααλλά δεν έγινε επίσημη πρόταση. Ο Λέο Μάτος έπαιξε στον ΠΑΟΚ για πέντε σεζόν και το όνομα του έχει μεγάλο κύρος στην Ελλάδα», γράφει η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα για τον Λέο Μάτος που ήδη άρχισε να κάνει τα πλάνα του για το μέλλον εδώ και πολύ καιρό.