Άρης : Ζήτησε Έλληνα διαιτητή στον δεύτερο αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Με επιστολή του στην ΚΕΔ ο Άρης ζήτησε τον ορισμό Έλληνα διαιτητή, εκτός του Τάσου Παπαπέτρου, για τον δεύτερο αγώνα του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης».

Στον Άρη επικρατεί οργή για τη διαιτησία του Τιάγκο Μάρτινς στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας λόγω της ακύρωσης του τέρματος που σημείωσε ο Χουάν Ιτούρμπε αλλά και της μη αποβολής του Βρουσάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μάλιστα, οι «κίτρινοι» ταράζουν τα νερά καθώς με επιστολή που έστειλαν στην ΚΕΔ με αποδέκτη τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ ζήτησαν τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στον δεύτερο αγώνα πλην του Τάσου Παπαπέτρου τον οποίον ήδη έχουν χαρακτηρίσει ανεπιθύμητο λόγω των αποφάσεών του στους αγώνες της ομάδας.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια κίνηση η οποία δείχνει ξεκάθαρα την αλλαγή πολιτικής του Άρη επί της διαιτησίας και πηγάζει τόσο από τη χθεσινή διαιτησία του Πορτογάλου Μάρτινς όσο και την αντίστοιχη στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ όπου το τέρμα του τελευταίου προήλθε από επιθετικό φάουλ του νεαρού Κουλιεράκη.