Πάρντιου: «Να νικήσουμε τον Βόλο για να πάρουμε τα πάνω μας για την πρόκριση στο Κύπελλο»

Ο Άρης θα υποδεχθεί τον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το Σάββατο (21/01, 20:00) για την 19η αγωνιστική της Super League.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» Άλαν Πάρντιου μίλησε ενόψει του αγώνα και αναφέρθηκε στην ομάδα του Κώστα Μπράτσου, αλλά και στο επαναληπτικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για τις δύο ήττες από τον Ολυμπιακό: «Ήταν δύο πολύ σφιχτά παιχνίδια. Φέραμε τον Ολυμπιακό στα όριά του. Κι εμείς παίξαμε σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε ζητήματα με προβλήματα τραυματισμών, όπως του Καμάτσο και του Πάλμα.

Δυστυχώς, είναι παίκτες που παίζουν εκεί όπου έχουμε πρόβλημα, δηλαδή στην επίθεση. Χρειαζόμαστε γκολ και σε αυτές τις θέσεις έχουμε θέματα. Μέσα από όλα αυτά, προσπαθούμε να δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει η ομάδα στο γκολ: «Φυσικά και αποτελεί πρόβλημα αυτό! Αν και στο παιχνίδι του Κυπέλλου σκοράραμε, ασχέτως που δεν μέτρησε το γκολ. Είναι ένα θέμα που μας απασχολεί.

Έχουμε κάνει το δύσκολο κομμάτι, όμως, που ήταν τα δύο αυτά παιχνίδια εκτός έδρας, και τώρα ακολουθούν δύο σημαντικοί αγώνες στην έδρα μας. Εκεί είμαστε διαφορετικοί. Η ρεβάνς θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, θα έχουμε μαζί και τον κόσμο μας. Η σκέψη μας, πάντως, για την ώρα είναι στον Βόλο και πώς θα νικήσουμε».

Για το ματς με τον Βόλο: «Δεν ξεχνάω το πρώτο παιχνίδι με τον Βόλο, εκτός έδρας. Δεν ήμασταν καλοί εκεί. Τώρα έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι. Πρέπει στο μυαλό μας να έχουμε πώς θα επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι και ασφαλώς πώς θα σκοράρουμε! Εκεί εστιάζουμε. Δεν έχουμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας και ελπίζω ότι θα νικήσουμε, για να πάρουμε τα πάνω μας, εν όψει της ρεβάνς του Κυπέλλου. Αυτό θέλουμε».

Για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνει ο Άρης σε μεγαλύτερο βαθμό, κάτι που είχε επισημάνει σε παλαιότερη δήλωσή του: «Όταν μίλησα για ρίσκα, εννοούσα ο κάθε παίκτης ξεχωριστά να παίρνει ρίσκα. Να παίρνει πρωτοβουλίες. Δεν θέλουμε η ομάδα να χάσει τη σταθερότητα και τη συνοχή της. Κάποιοι παίκτες, όμως, μέσα στο παιχνίδι, πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες»

Για το πώς περιμένει την ομάδα της Μαγνησίας: «Περιμένω ένα σφιχτό παιχνίδι. Και ο Βόλος, όπως κι εμείς, μέσα στον Ιανουάριο είχε αποτελέσματα θετικά και αρνητικά, οπότε περιμένω δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλος θέλει τους βαθμούς. Το σημαντικό είναι να βγάλουμε ενέργεια, γιατί προερχόμαστε από δύο δύσκολα παιχνίδια και δεν είχαμε πολύ χρόνο να επανέλθουμε».

Για το αν φοβάται ότι οι παίκτες του θα σκέφτονται το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Αυτή είναι μια κλασική ερώτηση! Εγώ και οι συνεργάτες μου πρέπει να κρατήσουμε τους παίκτες μας συγκεντρωμένους στο παιχνίδι με τον Βόλο κι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε.
Προερχόμαστε από δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, όπου δείξαμε ότι δεν ήμασταν μακριά από το να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε, λοιπόν, να αφοσιωθούμε στη νίκη στον αγώνα με τον Βόλο και μετά να δούμε τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η σωστή σειρά».