Κύπελλο Ελλάδας: Η διευκρίνιση Μπαλτάκου για την έδρα του τελικού

Έπειτα από την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, σειρά παίρνουν τα ημιτελικά και, φυσικά, το φινάλε με τον τελικό. Η έδρα του οποίου είναι ένα θέμα. Κι αυτό διότι σίγουρα θα είναι μία ομάδα από την Αθήνα (Ολυμπιακός ή ΑΕΚ) κι ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ, που είναι το φαβορί για την πρόκριση στο ζευγάρι με τη Λαμία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, στην τελευταία κλήρωση που έγινε για το Κύπελλο, μιλώντας για την έδρα του τελικού, είχε διευκρινίσει:

«Πέρα από τα τετριμμένα που τα ξέρετε όλοι, είναι ότι στον θεσμό υπάρχει μία ουσιώδης αλλαγή, την οποία θέλω να επισημάνω. Θέλω να διαρκέσει. Αναφέρομαι στην πόλη και στο γήπεδο που θα γίνει ο τελικός. Αν στον τελικό είναι 2 ομάδες της Αθήνας, ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα. Αν είναι μία της Αθήνας και μία της Θεσσαλονίκης, τότε ο τελικός θα γίνει στον Βόλο. Αυτονόητο είναι ότι ο τελικός θα γίνει στην Θεσσαλονίκη με δύο ομάδες της πόλης. Ψάχνουμε και ερευνούμε για τελικό εκτός Ελλάδας, όπως είχαμε πει νωρίτερα. Μπορεί να το κάνουμε φέτος, αν όλα είναι ευνοϊκά και προλάβουμε, αλλά το βλέπουμε και για το μέλλον».