Απέβαλλε ολόκληρη οικογένεια!

Μπορεί να έγιναν πολλά και διάφορα στο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕ Καψόχωρας και τον Εθνικό Κλειδιού (1-2), όμως θα ξεκινήσουμε το ρεπορτάζ πιο…εύθυμα και με ένα σκηνικό που οι λάτρεις των στατιστικών θα χρειαστούν…αιώνες για να διαπιστώσουν αν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν σε παγκόσμια (δεν υπερβάλλουμε καθόλου και θα δείτε γιατί…) κλίμακα!

Ο ρέφερι της συνάντησης κ. Δημήτρης Μαλούτας απέβαλε τρεις ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων οι οποίοι έχουν συγγένεια μεταξύ τους! Αρχικά αποβλήθηκαν οι Κώστας και Γιώργος Πιπιλιάρης που είναι ξαδέλφια και στη συνέχεια του αγώνα αποβλήθηκε και ο πατέρας του πρώτου και προπονητής – παίκτης της ΑΕ Καψόχωρας, Μπάμπης Πιπιλιάρης! Ένα πραγματικά απίστευτο στατιστικό, που θα είμαστε ίσως γραφικοί να πούμε (ξανά…) πως μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβεί!

Για να επιστρέψουμε όμως στην γλαφυρή πραγματικότητα, η αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου της Καψόχωρας, μόνο αγώνα ποδοσφαίρου δεν θύμισε… Σκληρές μονομαχίες, αντεγκλήσεις και τελικά γενική σύρραξη στο 25ο λεπτό, που οδηγήθηκε σε απίστευτες «ροκ» σκηνές ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Ακολούθησε πανδαιμόνιο, ο ρέφερι κ. Μαλούτας με τους βοηθούς και τους παράγοντες των δύο ομάδων προσπάθησαν ως ψυχραιμότεροι να χωρίσουν τους παίκτες, με τον «άρχοντα» του αγώνα να διακόπτει την αναμέτρηση για 20 λεπτά περίπου.

 

Πηγή: imathiasportsnews.gr