Πάλεψε κόντρα στον Ολυμπιακό ο Άρης…

Πάλεψε ο Αρης κόντρα στον Ολυμπιακό παρά τις απουσίες που είχε, κρατώντας τα θετικά.

Με Χόρκλερ και Τολιόπουλο να είναι οι κορυφαίοι και μόλις δέκα παίκτες στη διάθεση του Καστρίτη ο Αρης πάλεψε με αξιοπρέπεια, αλλά ηττήθηκε με 89-75.

Παρά τις απουσίες του ο Αρης μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκε με 5-8 στο 6ο. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός κάλυψε τη διαφορά με 10-8, αλλά ο Αρης είχε πάλι απάντηση με 0-5 σερί. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 16-13 και τον Νετζήπογλου να έχει 8 πόντους.

Ο Αρής μαχητικός και στο πρώτο πεντάλεπτο της 2ης περιόδου. Με Λονγκ και Νετζήπογλου έφτασε κοντά στο καλάθι με 23-21, μην επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να πάρει διαφορά. Μάλιστα, κατάφερε να προηγηθεί με 29 και στη συνέχεια με 40-29, αφού ο Αρης ήταν άστοχος. Το ημίχρονο έκλεισε στο 45-31.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στο τρίτο δεκάλεπτό, αλλά ο Αρης έκανε το 50-35, 50-45 χάρη σε ένα πολύ καλό πεντάλεπτο! Με αυτήν την ανταγωνιστική εικόνα δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να ξεφύγει, αλλά η διαφορά έμεινε ψηλά και στο τέλος της 3ης περιόδου. Το σκορ της 3ης περιόδου ήταν 67-55 με τον Χόρκλερ να είναι ο καλύτερος παίκτης του Αρη.

Ο Αρης με κοντά σχήματα και άμυνα ζώνης ήθελε να κρατήσει τη διαφορά σε αξιοπρεπή επίπεδα. Το τελικό 89-75 έδωσε στον Καστρίτη την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και τους δέκα παίκτες.