By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Λουτσέσκου : «Αυτό το ντέρμπι είναι ένα τεστ για το που βρισκόμαστε»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚ

Λουτσέσκου : «Αυτό το ντέρμπι είναι ένα τεστ για το που βρισκόμαστε»

Τhessports
Last updated: 04/02/2023 22:07
Τhessports
Share
SHARE

Για την κατάσταση της ομάδας και το αυριανό εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό τοποθετήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Αρχικά ο 53χρονος κόουτς σημείωσε: «Ήταν μια καλή εβδομάδα. Είχαμε και το γεύμα από τον Βιεϊρίνια για τα γενέθλιά του, που ήταν κάτι χρήσιμο για την ομάδα πέρα από τις προπονήσεις που δουλέψαμε καλά. Είχαμε παραπάνω χρόνο να προπονηθούμε σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Πιστεύω πως είμαστε πολύ καλά. Αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτό που θα δούμε στο γήπεδο. Εμείς έχουμε αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο και αποκλειστικά σε αυτό και όχι σε οτιδήποτε πολεμικό που μπορεί να σκέφτονται άλλοι. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες με καλούς ποδοσφαιριστές».

Είναι ακόμη ένα ματς όπως όλα τα υπόλοιπα ή ως ντέρμπι κι ως ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που – την παρούσα στιγμή – μοιράζονται την 3η θέση της βαθμολογίας συνιστά κάτι ξεχωριστό; «Εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στο επόμενο ματς και αυτό κάνουμε πάντα. Δεν σκεφτόμαστε ούτε τα πλέι οφ ούτε κάτι άλλο που δεν αφορά το επόμενο ματς. Και όπως έχω πει και στο παρελθόν, είμαστε ένα νέο γκρουπ που ετοιμάζεται και για την επόμενη σεζόν. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, κοιτάμε το απολαύσουμε το κάθε ματς. Το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε σαφώς και είναι ένα τεστ για το που βρισκόμαστε αλλά ο στόχος μας δεν αλλάζει, παιχνίδι με το παιχνίδι θα πάμε ως το τέλος»

Ποιά είναι τα σημεία που μπορούν να κρίνουν ένα τέτοιο ματς; Η τακτική, το πάθος, η δύναμη, ο ποδοσφαιρικός εγωϊσμός; «Όλα μαζί … Πολλά πράγματα. Και οι δυο ομάδες αρέσκονται να παίζουν με τη μπάλα και να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Πρέπει να είμαστε καλά οργανωμένοι με ή χωρίς τη μπάλα. Επίσης η ταχύτητα στις αποφάσεις μας όταν θα έχουμε ή δεν θα έχουμε τη μπάλα».

Σε σχέση με τον αντίστοιχο αγώνα του 1ου γύρου, όταν ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ο “Δικέφαλος” είναι μια …. άλλη ομάδα, σαφώς πιο βελτιωμένη. Η άποψή σας για τον αυριανό αντίπαλο; «Δε θέλω να κάνω σχόλιο για τον αντίπαλο. Έχει έμπειρους παίκτες και έμπειρο προπονητή. Πάντα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με ότι αυτό μπορεί να πρεσβεύει εντός ή εκτός γηπέδου».

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Γρηγορίου: «Πήραμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο»
Next Article Άρης : Κοντά στην έξοδο ο Άλαν Πάρντιου!

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US