By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ανακοίνωση Ιωνικού για διαιτησία και… μεζούρα
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση Ιωνικού για διαιτησία και… μεζούρα

Τhessports
Last updated: 12/02/2023 13:37
Τhessports
Share
SHARE

Μετά το πέρας της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ιωνικό, οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη διαιτησία.

Αφορμώμενοι από τα όσα κωμικοτραγικά γεγονότα έλαβαν χώρα στο Περιστέρι πριν μια εβδομάδα, οι άνθρωποι του Ιωνικού σχολίασαν με ευρηματικό τρόπο, τη διατησία του Μανούχου, από τον οποίο έχουν πολλά παράπονα.

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Νίκαιας, άφησαν να διαρρεύσει πως «ο ρέφει κρίθηκε ανεπαρκής, αφού μετρήθηκε με… μεζούρα» ρίχνοντας σαφώς και την σπόντα τους για τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι την προηγούμενη Κυριακή.

«Ο κύριος Μανούχος μετρήθηκε, προφανώς με… μεζούρα, και κρίθηκε ανεπαρκής!
Διότι δεν είναι δυνατόν να έχει αυτή την αντιμετώπιση προς την ομάδας μας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με επαναλαμβανόμενα “λάθη”, σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.
Ξεκίνησε από την ανύπαρκτη πρώτη κίτρινη κάρτα στον Ρομαό, όπου μέχρι και ο σπίκερ του συνδρομητικού καναλιού προσπαθούσε να καταλάβει γιατί την αντίκρισε ο ποδοσφαιριστής μας, σε μια φάση που δεν είχε δοθεί καν φάουλ αλλά… πλάγιο υπέρ μας και λίγα λεπτά αργότερα τον απέβαλε. Φυσικά, ο Ιωνικός χάνει έναν σημαντικότατο ποδοσφαιριστή του στο επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό από την απόφαση αυτή!
Συνεχίστηκε με τα συνεχόμενα φάουλ στο δεύτερο μισό του γηπέδου, βάζοντας την ομάδα μας μέσα στην περιοχή της και υπό πίεση από τον αντίπαλο.
Ολοκληρώθηκε με αποκορύφωμα το υποτιθέμενο φάουλ του Ρουμπουλάκου στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όπου ο ποδοσφαιριστής μας διώχνει με το πόδι του καθαρά την μπάλα. Και από την εκτέλεση του, η αντίπαλη ομάδα έχει δοκάρι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Με τα έξτρα λεπτά που είχαν υποδειχθεί να είναι τρία, αλλά χωρίς προφανή λόγο να κρατούνται δύο επιπλέον!
Η ζημιά έγινε, για ακόμη ένα παιχνίδι της ομάδας μας. Διότι δεν της επετράπη από τον διαιτητή Μανούχο να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς και παραλίγο να της στερήσει και τον έναν.
Έτσι τα… μέτρησε ο κύριος Μανούχος. Όπως του άρεσε ξανά!», αναφέρουν οι άνθρωποι του Ιωνικού.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:SuperleagueΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η γκρίνια του Νεϊμάρ μετά την ήττα
Next Article ΠΑΟΚ : Έχασε τους βαθμούς της νίκης στο 90′ η Κ19

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US