Ντέλιας, Κουλιέ και ο «δρόμος» του ΠΑΟΚ!

Η ακαδημία του ΠΑΟΚ είναι η κορυφαία στην Ελλάδα και αυτό αποδεικνύεται από τη συνεχόμενη «παραγωγή» ποιοτικών ποδοσφαιριστών, που βρίσκουν ρόλο και χώρο στην πρώτη ομάδα.

 

Η ξεκάθαρη αλλαγή στόχευσης από την αρχή της τρέχουσας σεζόν, σε συνδυασμό με τη δουλειά και την ωριμότητα που βγάζουν στο χορτάρι οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Κωνσταντέλιας, τους έχει κάνει ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, και μάλιστα στην ουσιαστικά «rookie» τους χρονιά με την πρώτη ομάδα.

Οι δύο τους αποτελούν τα δύο μεγάλα και πιο πρόσφατα παραδείγματα της εντατικής και στοχευμένης δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του Δικεφάλου τα τελευταία, αρκετά, χρόνια, με το πλάνο να τηρείται απαρέγκλιτα!

Αυτό θα το διαπιστώσει κανείς αν δει όλες τις πρόσφατες κλήσεις των «μικρών» Εθνικών ομάδων, που στην πλειοψηφία τους είναι «γεμάτες» από ΠΑΟΚ.

Τελευταίο παράδειγμα η κλήση έντεκα συν ενός ποδοσφαιριστών που έχουν ξεπηδήσει μέσα από τα «ασπρόμαυρα» φυτώρια και ανήκουν στον Δικέφαλο. Ο δωδέκατος είναι φυσικά ο Γιώργος Κούτσιας, που αγωνίζεται σε επίπεδο Super League, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Βόλο.

Ο ΠΑΟΚ δημοσίευσε τη συγκεκριμένη είδηση με ένα ιδιαίτερο σχόλιο, ενδεικτικό του πλάνου και της νοοτροπίας του.

Οι «ασπρόμαυροι» με ανάρτηση τους στο Twitter υπογράμμισαν ότι το «πλάνο προχωρά», δείχνοντας παράλληλα «εμπιστοσύνη στη διαδικασία».

Δείτε την ανάρτηση: