Υποψήφια με τη ΝΔ η σύζυγος του Κώστα Κεντέρη Έλσα Εξάρχου

Η σύζυγος του Κώστα Κεντερη, Ελσα Εξάρχου θα είναι υποψήφια βουλευτής στον νομό Ιωαννίνων με τη Νέα Δημοκρατία, στις εθνικές εκλογές 2023.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Έλσα Εξάρχου, μαζί με τον σύζυγό της, Κώστα Κεντέρη, διατηρούν τα τελευταία χρόνια ξενοδοχείο στο Πάπιγκο Ζαγορίου, το “Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa”.

Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι έχει επιλέξει να ζήσει μακρια από τα φώτα της δημοσιότητας στα Ζαγοροχώρια, ενώ η Έλσα Εξάρχου είναι μια γυναίκα που γνωρίζει καλά τον ορεινό τουρισμό και τη φιλοξενία.

Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στο Μέτσοβο όπου συνέφαγε με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη και τους βουλευτές της ΝΔ στον νομό ενώ στο τραπέζι βρισκόταν και η κ. Εξάρχου.

Ελσα Εξάρχου: Να δούμε την Ήπειρο εκεί που της αξίζει

“Ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινάει σήμερα για μένα. Με οδηγό την αγάπη για τον τόπο μου, θα προσπαθήσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, στην σημαντική προσπάθεια που γίνεται από τον @kyriakos_ και τον @alekoskachrimanis για να δούμε την Ήπειρο εκεί που της αξίζει. Περισσότερα σύντομα …”, ανέφερε η Έλσα Εξάρχου σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

πηγή: thetoc.gr