Παλικούτσα: «Ο κ. Καρυπίδης έχει όραμα, ανυπομονώ για τη συνεργασία μας!»

Μετά την ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας Άρη- Ρόμπερτ Παλικούτσα, ο Κροάτης Τεχνικός Διευθυντής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μιλώντας για το σήμερα και το αύριο των «κιτρινόμαυρων», αλλά και για τη συνεργασία με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων»: 

«Νιώθω χαρούμενος που θα συνεργαστώ με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, έναν παραδοσιακό σύλλογο της Ελλάδας με μεγάλη ιστορία και κόσμο που τον αγαπάει παθολογικά.

Από την πρώτη, κιόλας, επαφή που είχα με τον κ. Καρυπίδη και τους ανθρώπους της ομάδας αισθάνθηκα την θέληση όλων να έχει ο σύλλογος επιτυχίες κι αυτό με εκφράζει.

Ο κ. Καρυπίδης έχει όραμα για τον ΑΡΗ και θέλει να αναπτύξει στο σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα βοηθήσω και εγώ και πραγματικά ανυπομονώ για τη συνεργασία μας.

Η δουλειά για τον επόμενη μέρα έχει ήδη αρχίσει. Είμαι, πλέον, αφοσιωμένος στον ΑΡΗ και θα εργαστώ με όλο μου το πάθος, ώστε να αναπτύξουμε την ομάδα και να την οδηγήσουμε εκεί που θέλει ο κ. Καρυπίδης.

Πέρα, όμως, από τον προγραμματισμό της “επόμενης μέρας”, υπάρχει και το σήμερα. Ο ΑΡΗΣ έχει έναν στόχο φέτος και πρέπει να τον πετύχουμε.

Θα υποστηρίξω και εγώ από τη μεριά μου τον προπονητή και τους παίκτες στην προσπάθεια που κάνουν να εξασφαλίσουμε τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη. Αυτό θα αποτελέσει τη βάση μας για την επόμενη σεζόν».