Αυτός είναι ο υποψήφιος για τη Super League 2

Την υποψηφιότητά του για τον προεδρικό θώκο της Superleague 2 επιβεβαίωσε ο πρώην πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη, Πέτρος Μαρτσούκος. Σενάρια και για Ροκάκη…

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ομάδας της Σπάρτης, η οποία υποβιβάστηκε πέρυσι, θα διεκδικήσει την προεδρία της Superleague 2 μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Με δήλωσή του στο “sportsnoto”, ο Πέτρος Μαρτσούκος επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του: «Με χαρά και τιμή αποδέχθηκε την πρόταση σχεδόν όλων των ΠΑΕ της Super League 2 προκειμένου να θέσω υποψηφιότητα για νέος πρόεδρος της Λίγκας. Επί της ευκαιρίας λοιπόν απευθύνω ενωτικό λόγο και έκκληση προς όλες τις ομάδες της κατηγορίας, για μία νέα κοινή μας πορεία και ιδιαίτερα απευθύνομαι προς τον φίλο μου τον Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ πάρα πολύ, για συστράτευση μαζί μας για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα βέβαια της πολύπαθης Super League 2…».

Στις αρχαιρεσίες της προσεχούς Τετάρτης (8/3) πάντως αναμένεται να υπάρχει και δεύτερος υποψήφιος και τα σενάρια θέλουν να είναι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης.