Άδωνις εναντίον των οπαδών του Ολυμπιακού : «Εμετικό το πανό για Πορτοσαλτε»! (pic)

Θέση για το πανό των οπαδών του Ολυμπιακού εναντίον του Άρη Πορτοσάλτε, που εμφανίστηκε χθες το βράδυ (07/03) στο ΣΕΦ, στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπερασπίστηκε εκ νέου τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, όπως είχε κάνει, θυμίζουμε και μετά τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ για την τραγωδία των Τεμπών. Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε είχε πει ότι όπως έγινε με το ναυάγιο του Σάμινα και με τα άλλα δυστυχήματα στα Τέμπη, που βελτίωσαν ακτοπλοΐα και οδικό δίκτυο αντίστοιχα, έτσι μπορεί να γίνει και με τους σιδηρόδρομους τώρα. Η θέση του αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, ενώ σε αρκετά γήπεδα της χώρας αναρτήθηκαν διάφορα πανό για τον έμπειρο δημοσιογράφο. Το συγκεκριμένο στο ΣΕΦ ανέφερε: «Πορτοσάλτε θα @@@@@ για παραδειγματισμό».

Ο Άδωνις, λοιπόν, με ανάρτησή του στο Twitter, λέει: «Όταν άρχισε η διαστρέβλωση των δηλώσεων και η στοχοποίηση του Άρη Πορτοσάλτε υπερασπίστηκα, όχι τον φίλο μου, αλλά το δικαίωμα του οποιουδήποτε σε αυτήν τη χώρα να μιλάει ελεύθερα και χωρίς φόβο ότι θα τον ξυλοφορτώσουν ή θα τον καταστρέψουν διότι δεν τους αρέσει η γνώμη του. Φυσικά άρχισε και η δική μου στοχοποίηση, αλλά σε αυτό είμαι συνηθισμένος. Μετά το χθεσινό εμετικό πανό στο γήπεδο του ΣΕΦ (δεν το ανεβάζω διότι είναι τόσο χυδαίο που δεν μπορώ), ελπίζω να αντιλαμβάνονται ορισμένοι με δημόσιο βήμα που οδηγούν τη χώρα και τι ευθύνη αναλαμβάνουν».