By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Σκόρδας, παίκτες και προβοκάτσια
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκόρδας, παίκτες και προβοκάτσια

Τhessports
Last updated: 27/02/2014 18:50
Τhessports
Share
SHARE

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΜΑ ζητώντας από την διοίκηση Σκόρδα να παραιτηθεί, από τους παίκτες  και το προπονητικό τιμ να συνεχίσουν τον αγώνα και τον κόσμο να προσέξει για προβοκάτσια. 

Αναλυτικά:

«Εδώ και λίγες ώρες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας απίστευτα αλαζονικής συμπεριφοράς και παντελούς ελλείψεως σεβασμού από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ και τους συνεργάτες του. Φέρεται σαν να είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, απαξιεί τις αποφάσεις του μεγαλομετόχου και αποδεικνύει ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι η διατήρηση του στην καρέκλα.

Σπέρνει διχόνοια σε κάθε δήλωση που κάνει, χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα και συκοφαντίες, τις οποίες δεν έκανε καν τον κόπο να έρθει να τις ισχυριστεί ενώπιον των μελών της ΚΜΑ. Προσπαθεί να πατήσει πάνω σε νομικές διατυπώσεις για να αγκιστρωθεί στην καρέκλα και μας απειλεί ότι θα γεμίσει το γήπεδο με σεκιούριτι και ΜΑΤ (τόσο αγαπητός είναι στον κόσμο του ΑΡΗ που ζητάει προστασία), ξεχνώντας πως ο ίδιος έγινε πέρσι Πρόεδρος χωρίς καν να γίνει Γενική Συνέλευση . Θέλει να παραμείνει όσο περισσότερο μπορεί προκειμένου να προλάβει να διαλύσει ότι δεν πρόλαβε μέχρι τώρα και συνεχίζει με τη συμπεριφορά του να πληγώνει την αξιοπρέπεια του Συλλόγου μας.

Αυτές οι πρακτικές δεν συνάδουν με το ήθος και το σεβασμό που αξίζει στον ΑΡΗ μας. Εμείς από την πλευρά μας, αντιλαμβανόμενοι την δύσκολη κατάσταση του Συλλόγου ενόψει του αγώνα του Σαββάτου και σεβόμενοι τόσο την βούληση του Σώματος της Γενικής Συνέλευσης, όσο και τα 100 χρόνια ιστορίας, περηφάνιας και αξιοπρέπειας  του Συλλόγου, δηλώνουμε ότι πλέον θα απέχουμε από κάθε διαδικασία αντεγκλήσεων και στείρων αντιπαραθέσεων αφού αυτές οι συμπεριφορές δεν συνάδουν με το σεβασμό που αξίζει στον ΑΡΗ μας.

Καλούμε τους παίκτες της ομάδας μας και το προπονητικό τιμ να συνεχίσουν τον υπέρ πάντων αγώνα για την σωτηρία της ομάδας και να κρατήσουν ψηλά το όνομα του ΑΡΗ, όπως έκαναν στο προηγούμενο παιχνίδι και απεσόβησαν την διάλυση του Συλλόγου.

Καλούμε και τον κόσμο του ΑΡΗ να γεμίσει το γήπεδο και να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας, αποφεύγοντας τις όποιες προκλήσεις και προβοκάτσιες μπορεί να υπάρξουν από όσους θέλουν για μια ακόμη φορά να ρίξουν το φταίξιμο στον κόσμο, για να καλύψουν την δική τους  ανικανότητα.

Τέλος, καθιστούμε τον Σκόρδα και το παρεάκι του υπεύθυνους για την οποιαδήποτε ζημιά υποστεί ο Σύλλογος –οικονομική και αγωνιστική- για όσες ώρες θα παραμένουν ακόμα γαντζωμένοι στην διοίκηση της ΠΑΕ.

Τους καλούμε για τελευταία φορά να παραιτηθούν και να διευκολύνουν τις εξελίξεις προτού προχωρήσουμε αύριο στην εκτέλεση  όλων των νομικών ενεργειών”.

Σχετικά άρθρα

Κανείς δεν κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Κωνσταντέλια…
Η απάντηση του Γρηγορίου για το μέλλον του στον Άρη
Λουτσέσκου: «Μικρή λέξη η απογοήτευση…»
Αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ, έχασε το Champions League στη Λεωφόρο
Τριάρα και πέμπτη θέση για τον Άρη!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τέσσερις αγωνιστικές σε Μπουγαϊδη-Μπακασέτα
Next Article Τέλος ο Λευκόπουλος από Δόξα

Τελευταία νέα

Μεγάλη νίκη – ισοφάριση για τον Άρη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
17 May, 2026
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Με αλλαγές ο ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα για το τελευταίο της σεζόν
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Καταδικαστική ισοπαλία για Πανσερραϊκό, λέει αντίο στη Super League
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Follow US