Γαβαλάς: «Θα μνημονεύεται για πάντα αυτή η νίκη – Ο Ολυμπιακός θα παλέψει μέχρι τέλους»

Νίκη ιστορικής σημασίας θεωρεί αυτή του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ ο Νίκος Γαβαλάς.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, το στέλεχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ εκθειάζει τον Μίτσελ για τον σεβασμό που δείχνει στους αντιπάλους του, ενώ εκφράζει την πίστη πως ο Ισπανός με την ποιότητα των παικτών και την ώθηση του κόσμου δίνουν τη δυνατότητα στους Πειραιώτες να διεκδικήσουν ως το τέλος το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Σε μία περίοδο ιδιαίτερα τεταμένη στην κοινωνία μας, ο προπονητής μας μίλησε με τη σοφία που έχει κληρονομήσει από τα σχεδόν 60 χρόνια διαδρομής στη ζωή. “Δε μου αρέσουν τα άκρα”, είπε στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, μετά τη διακοπή του σερί 14 νικηφόρων αγώνων της.

Μία τεράστια επιτυχία που θα μνημονεύεται πάντα, καθώς ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα που νίκησε την ΑΕΚ στο νεότευκτο «σπίτι» της.

Τα λόγια του Μίτσελ αποτελούν τροφή για σκέψη των περισσότερων από εμάς που ζούμε στη “λεκάνη” της Μεσογείου. Παράλληλα, είναι μία χρήσιμη φράση προκειμένου να προσεγγίζουμε όλοι μας στην πραγματική τους διάσταση τόσο τις επιτυχίες, όσο και τις αποτυχίες.

Προφανώς το επίπεδο αυτοεκτίμησης του προπονητή μας είναι τόσο υψηλό, που για το λόγο αυτό συμπεριφέρεται προς τους αντιπάλους με σεβασμό. Τούτο, ο σεβασμός δηλαδή, μπορεί να αποδειχθεί στο τέλος της διαδρομής το μυστικό της επιτυχίας.

Στις αρχές Ιανουαρίου και μετά την «εκστρατεία» χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας μας στο Βόλο, λέγαμε πως υπάρχει πίστη, θέληση και δύναμη εντός των τειχών του Ολυμπιακού, παρά την εικόνα του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα, θα επαναλάβουμε πως ο κόσμος, αυτή η “λάβα” που βγαίνει μέσα από τη γη, αποτελεί την κινητήριο δύναμη, που σε συνδυασμό με τις αρετές του προπονητή και το ταλέντο των παικτών μας, δίνουν τη δυνατότητα στην ομάδα μας να παλέψει μέχρι τέλους.