Πάλμα: «Έπρεπε να ήταν 3-0, κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ»

Ο Λούις Πάλμα μίλησε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (1-2) υποστηρίζοντας πως η ομάδα του έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο να προηγείται τουλάχιστον με 3-0, ενώ πήρε θέση και για το πέναλτι που κέρδισε ο Δικέφαλος  κρίνοντας πως δεν υπάρχει παράβαση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Αρχικά ο Ονδουριανός ανέφερε: «Είμαστε στεναχωρημένοι… Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να φτάσει στο 3-0. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι. Απομένουν εννέα παιχνίδια και πρέπει να δείξουμε την αξία μας»

Για την καθίζηση της ομάδας στο δεύτερο μέρος: «Δεν γυρίσαμε πίσω. Ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερο κατοχή και οπισθοχωρήσαμε λίγο. Είχαν και τύχη. Θεωρώ ότι δεν ήταν πέναλτι και αυτό άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να κερδίσουμε το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό»

Για το δικό του γκολ: «Το θέμα είναι ότι χάσαμε και λυπόμαστε. Πρέπει να συγκεντρώσουμε όσους βαθμούς μπορούμε στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας μέσα στο παιχνίδι. Να μην χάνουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται»

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα: «Ο,τι λέμε στα αποδυτήρια μένει στα αποδυτήρια».