Κέρδισε την πρώτη μάχη η μικρή Μαριλένα

Ο απλός κόσμος, η οικογένεια του Ηρακλή, επώνυμοι και ανώνυμοι στάθηκαν στο πλευρό της μικρής Μαριλένας. Στον αγώνας της η μικρή είχε συμπαραστάτες και σήμερα κέρδισε την πρώτη μάχη. Θα ακολουθήσουν κι άλλες, όμως όλοι είναι βέβαιοι πως η Μαριλένα θα βγει σε όλες νικήτρια.

Η οικογένεια Παπαπορφυρίου με μια λιτή ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την πορεία της σημερινής επέμβασης που έγινε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών «Ελπίδα». Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τις καρδιές αυτών των ανθρώπων ήταν αρκετό για να γεμίσει με χαμόγελο τα πρόσωπα όλων όσοι στάθηκαν δίπλα τους.

«Σήμερα Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 έγινε μία δύσκολη επέμβαση και η αφαίρεση του όγκου στην σπονδυλική στήλη της Μαριλένας μας. Ευχαριστούμε πολύ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τους ιατρούς του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΠΙΔΑ.

Ακολουθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες οι αναγκαίες εργαστηριακές εξετάσεις, από τις οποίες θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η περαιτέρω πορεία της θεραπείας του παιδιού μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που μας στηρίζει στην προσπάθεια και τον αγώνα που κάνουμε για την μικρή μας ΜΑΡΙΛΕΝΑ.

Είμαστε βέβαιοι οτι χωρίς την οικονομική και ηθική σας βοήθεια δεν θα καταφέρναμε τίποτε.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα μας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας.