Ολομέτωπη Καρυπίδη με Μπαλτάκο: Ζητάει την παραίτηση του!

Δυναμικά αντέδρασε ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης μετά την δημοσιοποίηση της απαντητικής επιστολής του Στιβ Μπένετ στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κ. Καρυπίδης με προσωπική του δήλωση υπογράμμισε ότι πρέπει να απαιτηθεί η παραίτηση του Τάκη Μπαλτάκου από την προεδρία της ΕΠΟ, από όλες της ομάδες της Super League.

Αναλυτικά: 

«Μετά -και- την απάντηση του κ. Μπένετ στην επιστολή της Super League, με θέμα την αυριανή συνάντηση, δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία σε κανέναν Έλληνα φίλαθλο για το ρόλο του προέδρου της ΕΠΟ.

Είναι, πια, ολοφάνερο ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένο ρόλο και συγκεκριμένα συμφέροντα.

Πρόκειται για θεσμικό ατόπημα του προέδρου της ΕΠΟ και θα πρέπει εδώ και τώρα να απαλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία του.

Ο τρόπος που διοικεί είναι πλέον ύποπτος και πρέπει όλες οι ΠΑΕ-μέλη του συνεταιρισμού να απαιτήσουν την παραίτησή του (εκτός από αυτές των οποίων τα σχέδια υπηρετεί με ευλάβεια).

Οι μάσκες έπεσαν οριστικά. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο κ. Μπαλτάκος. Θα πρέπει να ντρέπεται για τις μεθοδεύσεις του. Αν έχει τσίπα…»