By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSPORTSΠΟΛΟ

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Τhessports
Last updated: 08/04/2023 17:14
Τhessports
Share
SHARE

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, γνώρισε την ήττα με 7-12 στο Ποσειδώνιο, η οποία και ήταν η δεύτερη στη σειρά των προημιτελικών, με αποτέλεσμα να μένει εκτός τετράδας.

Οι «ασπρόμαυροι» έμειναν πίσω στο σκορ 1-6 στο πρώτο μέρος, και δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, με τη χρονιά όμως να μην τελειώνει εδώ για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου.

Οι υποχρεώσεις συνεχίζονται για τον Δικέφαλο, που έχει μπροστά του τους αγώνες όπου θα διεκδικήσει την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτη, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλο, Πόλυ Προσινικλή και Κούπμαν.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ συγκεντρωμένες από τα πρώτα λεπτά και έδωσαν μεγάλη βάση στα αμυντικά τους καθήκοντα. Ο Αϊβαλιώτης πραγματοποίησε μία δύσκολη επέμβαση κρατώντας το μηδέν στην εστία του, ωστόσο λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Όποιες προϋποθέσεις είχαν οι «ασπρόμαυροι» για να σκοράρουν δεν μετατράπηκαν σε τέρμα, έτσι το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 0-2.

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και η δεύτερη περίοδος. Οι φιλοξενούμενοι παρά τις επεμβάσεις του Αϊβαλιώτη βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ Δικέφαλος είχε σημαντικές ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Λίγο πριν το τέλος της του πρώτου μισού του αγώνα, ο Τσολακούδης με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου σε 1-6.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo μπήκε πιο δυναμικά. Κάνοντας καλές άμυνες, οι «ασπρόμαυροι» μείωσαν με τον Κεχαλάρη με δυνατό σουτ να κάνει το 2-6 και τον Κούπμαν να βρίσκει δίχτυα για το 3-6. Λίγο αργότερα ο Καρατζάς από κοντά έκανε το 4-7, ενώ η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 4-8.

Η τελευταία περίοδος είχε τον ίδιο ρυθμό. Ο Δικέφαλος απάντησε στα γκολ των φιλοξενούμενων με τον Κεχαλάρη να κάνει το 5-10 και το 6-11, ενώ ο Κούπμαν έκανε το 7-11. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον πίνακα το σκορ να γράφει 7-12.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, εντός έδρας, απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς, στο πλαίσιο των πλέι-οφ για τις θέσεις 5-8 της Α1 Πόλο ανδρών.

Τα Οκτάλεπτα: 0-2, 1-4, 3-2, 3-4.

Σχετικά άρθρα

Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Μάτος – Βιεϊρίνια και σύσκεψη με Σαββίδη!
Έκανε… άνω κάτω τη Λίβερπουλ ο Λόβρεν!
TAGGED:SPORTSΠόλο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Άρης: Παρουσία Γκάλη παίρνει τη… θέση του το 22ο λάβαρο ! (pic)
Next Article Όλα ανοικτά για τον τελικό: Η κρίσιμη συνάντηση!

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US