By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Υπάρχει σχέδιο αρπαγής της Μίκρας»!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΗΡΑΚΛΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Υπάρχει σχέδιο αρπαγής της Μίκρας»!

Τhessports
Last updated: 17/10/2014 10:53
Τhessports
Share
SHARE

Ο Κωνσταντίνος Γωγάκος, πρώην πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής, με αφορμή το θέμα του πλειστηριασμού της Μίκρας, αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που επικρατεί στον Γυμναστικό Σύλλογο και τα δεκάδες προβλήματα. Και όπως τόνισε: «υπάρχει σχέδιο να αφανιστεί ο Ηρακλής», με στόχο όπως όλοι αντιλαμβάνονται «το φιλέτο με τις εκτάσεις στη Μίκρα και στους Χορτατζήδες».

Όπως τόνισε, μιλώντας στον ArenaFM, ο πρώην πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής «μόνο η διάλυση του σωματείου μπορεί να επιτρέψει την κατάσχεση των εκτάσεων σε Μίκρα και Χορτατζήδες. Υπάρχει νόμος του κράτους που επιβάλει το ακατάσχετο σε περιουσίες συλλόγων, αλλά εδώ υπάρχει σχέδιο κατά του Ηρακλή για να διαλυθεί ο σύλλογος και να ανοίξει ο δρόμος για να κατασχεθούν οι εκτάσεις», ενώ όπως είπε, «έχουν τεράστια ευθύνη οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης, που αν ήθελαν θα μπορούσαν να στηρίξουν και να βοηθήσουν τον σύλλογο, αλλά όλοι τους έμειναν στα λόγια…».

Σύμφωνα με τον κ. Γωγάκο «θέλουν να πάρουν τη Μίκρα κοψοχρονιά. Να περάσει στην κατοχή του ΤΑΙΠΕΔ και να το πουλήσουν όπου θέλουν», όμως όπως αναρωτήθηκε «ποιος θα ασχοληθεί, ποιος θα τρέξει δικαστικά για το θέμα αυτό, όταν δεν υπάρχει διοίκηση;».

Κι αυτή είναι η αλήθεια. Ο Γ.Σ. Ηρακλής δεν έχει διοίκηση!

«Από την στιγμή που δεν υπάρχει ερασιτέχνης, δεν υπάρχει Ηρακλής. Αυτό με θλίβει, από τότε που αποχώρησα από το καλοκαίρι του 2011, δεν υπάρχει εκλεγμένη διοίκηση. Διορίστηκαν μια δύο διοικήσεις, αλλά για πολύ λίγο διάστημα και σήμερα δεν υπάρχει διοίκηση στον Ηρακλή. Δεν έχει διορισθεί διοίκηση από το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης».

Διαβάστε ΕΔΩ τι ισχύει με τη Μίκρα και το θέμα της οφειλής στο ΙΚΑ.

Σχετικά άρθρα

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τη γενοκτονία των Ποντίων
Ενδιαφέρον από την Τουρκία για τον Σούντμπεργκ
Τέλος δύο από τον ΟΦΗ
Άρης: «Δεν ξεχνάμε…»
Επίσημο: Ανανέωσε με Γρηγορίου ο Άρης
TAGGED:ΗρακλήςΜίκρα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Περιμένουν το «πράσινο φως» του Ιβάν
Next Article Το μεγάλο ευχαριστώ του Μέσι (vids)

Τελευταία νέα

Ισοφάρισε τη σειρά των τελικών ο ΠΑΟΚ!
SPORTS ΧΑΝΤΜΠΟΛ
19 May, 2026
Γράφει ιστορία: Έκτο Μουντιάλ για τον Κριστιάνο!
ΔΙΕΘΝΗ
19 May, 2026
«Κλειστά χαρτιά» Καλάθη για το μέλλον του και τον ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
19 May, 2026
Βοριαζίδης: «Διοίκηση και κόσμος του Άρη με στήριξαν στον μεγαλύτερο αγώνα μου»
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
19 May, 2026
Follow US