Τα εισιτήρια του ντέρμπι και η… κίνηση

To μεγάλο ντέρμπι της πόλης, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ συμπίπτει με τον νυχτερινό Ημιμαραθώνιο που διεξάγεται αύριο στη Θεσσαλονίκη και μαζί με τις οδηγίες για την διάθεση των τελευταίων εισιτηρίων, η ΚΑΕ Άρης, κοινοποιεί την ανακοίνωση της τροχαίας, θυμίζοντας στον κόσμο που θέλει να πάει αύριο στο Αλεξάνδρειο, τι πρέπει να προσέξει για να μην ταλαιπωρηθεί.

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια, αυτά θα διατίθενται :

tickets

1) Από τις 12μ.μ. στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600), για τις θύρες 1-2-3-4-8-9-10. Εισιτήρια για τις θύρες 5-6-7 διατίθενται αποκλειστικά από τους συνδέσμους φιλάθλων (SUPER 3, Iερολοχίτες, Yellow Club, ΑΡΗΣ 1914).

2) Από τις 12μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Υπενθυμίζεται ότι η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ, ενώ στις θέσεις 2-3 GOLD η τιμή είναι 20 ευρώ. Ισχύει το παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ.

Γι’ αυτόν τον αγώνα δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά των ακαδημιών, τα οποία θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο συνοδεία των γονέων τους, με παιδικό εισιτήριο.

Τονίζεται ότι εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν θα διατίθενται αύριο Σάββατο από τις 12μ.μ. έως τις 3μ.μ., στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Λόγω της διεξαγωγής του 3ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου δρόμου (Σάββατο 18/10, 6.45μ.μ.), θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας για τις αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης σχετικά με τους δρόμους που θα «κλείσουν» και τη συγκοινωνία. Για τη διευκόλυνσή τους καλό θα είναι οι φίλαθλοι να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο (οι θύρες ανοίγουν στις 3μ.μ.), ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία, αλλά και να εισέλθουν εγκαίρως στο «Nick Galis Hall».

Σε ότι αφορά την κίνηση και την κυκλοφορία

Η ανακοίνωση της Τροχαίας αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι, τo Σάββατο (18-10-2014) λόγω διεξαγωγής του 3ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου δρόμου, ο οποίος θα ξεκινήσει ώρα 18.45΄από την Λεωφόρο Νίκης (Λευκό Πύργο) και θα καταλήξει στο ίδιο σημείο (Λευκό Πύργο) και του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ., ο οποίος θα ξεκινήσει ώρα 21.15΄από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου με Γ΄ Σεπτεμβρίου) και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή τους και την ασφάλεια των δρομέων, από ώρα 05.00΄ δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από ώρα 16.00΄ η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω:

  • Στην Λεωφόρο Νίκης, στην Λεωφόρο Βασ. Γεωργίου Β΄, στην Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου έως την οδό Παρασκευοπούλου, καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Παρασκευοπούλου, από την Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την Λεωφόρο Βασ. Όλγας, καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην Λεωφόρο Βασ. Όλγας, από την οδό Παρασκευοπούλου έως την οδό Βασ. Γεωργίου, καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Βασ. Γεωργίου, στην οδό Μ. Ανδρόνικου, στην οδό Τσιμισκή, στην οδό Πολυτεχνείου και στην οδό Κουντουριώτη.
  • Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.
  • Ο Ο.Α.Σ.Θ. έχει προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται.
  • Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
  • Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση περιοριστικών μέτρων από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
  • Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περί την 23.00΄ώρα.
  • Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».