By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Νάρεϊ: «Ο ΠΑΟΚ, το βήμα και το… καλοκαίρι»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάρεϊ: «Ο ΠΑΟΚ, το βήμα και το… καλοκαίρι»

Τhessports
Last updated: 12/05/2023 09:33
Τhessports
Share
SHARE

Μεγάλη συνέντευξη στην γερμανική ιστοσελίδα «Transfermarkt.de» παραχώρησε ο ο Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να φύγει από την Γερμανία και να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, την παρουσία του στην ομάδα, τη φετινή χρονιά, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Αυτό ήταν σίγουρα το σωστό βήμα για μένα. Αισθάνθηκα απόλυτα άνετα από την πρώτη μέρα, τόσο αθλητικά όσο και προσωπικά. Προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι και επομένως προσπαθώ πάντα για το μέγιστο», είπε αρχικά.

Για το αν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Έχω ήδη ενημερωθεί μέσω των μάνατζέρ μου ότι κάποιοι σύλλογοι έχουν ρωτήσει για μένα. Είναι τιμή, φυσικά, αλλά αυτή τη στιγμή εστιάζω αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Μετά τη σεζόν, σίγουρα θα υπάρξουν συζητήσεις και εξέταση του τι είναι καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα η πρώτη μου επιλογή».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα: «Όλοι μιλούν αγγλικά. Εφόσον έχουμε και δύο γερμανόφωνους παίκτες, δεν είχα κανένα πρόβλημα να ενσωματωθώ συνολικά».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Φυσικά ελπίζαμε σε περισσότερα. Στόχος ήταν μια θέση στους δύο πρώτους και άρα ένα εισιτήριο για την πρόκριση στο Champions League 2023/24. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και τώρα στοχεύουμε στην τρίτη θέση για να προκριθούμε στο Europa League».

Για το πρόβλημα υγείας και τον τελικό με τον Ολυμπιακό:  «Δυστυχώς δεν μου επέτρεψαν να προπονούμαι για δύο εβδομάδες γιατί έπρεπε να πάρω φάρμακα. Έχω ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις μου. Θα δούμε αν είναι αρκετό για τον τελικό του κυπέλλου, στον οποίο ελπίζω να βρίσκομαι εκεί. Αν δεν μπορέσω, θα στηρίξω την ομάδα απ’ έξω με όλες μου τις δυνάμεις. Ο τελικός σημαίνει πολλά για μένα γιατί είναι μια ευκαιρία να κερδίσω έναν τίτλο αμέσως στην πρώτη μου σεζόν. Αυτό θα ήταν υπέροχο».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Η ατμόσφαιρα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Είναι κάτι θετικά τρελό θα έλεγα. Οι οπαδοί ζουν για τον σύλλογο. Υπάρχει μια απίστευτη ατμόσφαιρα με πολλά συναισθήματα σε κάθε παιχνίδι και ιδιαίτερα τα ντέρμπι είναι άγρια. Μπορώ πραγματικά να πω μόνο θετικά πράγματα για τους οπαδούς και τον σύλλογο».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΝάρεϊΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Έχει μπροστά τη Λεωφόρο και την επόμενη μέρα
Next Article Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/5)

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US