ΠΑΟΚ : Από νωρίς στα… βάσανα – Στις 22 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία

Οι πρώτες αποφάσεις για την νέα σεζόν και για την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ πάρθηκαν από το τεχνικό τιμ.

 

Το καλοκαιρινό καλεντάρι του ΠΑΟΚ είναι αρκετά πιεσμένο αφού θα παίξει πρώτο επίσημο ματς στις 27 Ιουλίου και κάπως έτσι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ορίστηκε στις 22 Ιουνίου.ο

 

Πολλά είναι τα ανοιχτά θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ με επίκεντρο το αγωνιστικό καθώς είναι σαφές πως θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε κινήσεις ενίσχυσης, αφού προηγουμένως γίνει το απαραίτητο «ξεσκαρτάρισμα» εντός του Δικεφάλου.

 

Επί του παρόντος, εκείνο που είναι ξεκάθαρο με βάση τα πρώτα δεδομένα είναι πως η πρώτη συγκέντρωση του Δικεφάλου έχει οριστεί για τις 22 Ιουνίου, με την πλειονότητα των ασπρόμαυρων να έχει αναχωρήσει ήδη από τη Θεσσαλονίκη.

 

Μάλιστα, σήμερα (28/5) το μεσημέρι θα ταξιδέψει για τη Ρουμανία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τον πρώτο κύκλο επαφών.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την προετοιμασία του Δικεφάλου. Η Αυστρία και η… αγαπημένη Ολλανδία παραμένουν σταθερά στο κάδρο των ασπρόμαυρων που προσανατολίζονται για αρχές Ιουλίου για το εξωτερικό δεδομένου πως η πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση είναι στις 27 Ιουλίου.

 

Και όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη και κατόπιν η αποστολή αναχωρεί για το εξωτερικό.

 

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος, αναφορικά με τις κινήσεις που επρόκειτο να γίνουν, πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.