By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ενίσχυση στην διαγώνιο με Οικονομίδου για τον ΠΑΟΚ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSPORTSΒΟΛΕΪ

Ενίσχυση στην διαγώνιο με Οικονομίδου για τον ΠΑΟΚ

Τhessports
Last updated: 03/08/2023 14:21
Τhessports
Share
SHARE

Μεταγραφών συνέχεια για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ δεδομένου πως ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τη διαγώνιο, Μαρία Οικονομίδου.

Από πλευράς Ερασιτέχνη επισημαίνεται:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Οικονομίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στις 18/08/1992, η Μαρία Οικονομίδου αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 185cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ από την ομάδα του Πειραματικού τη σεζόν 2008-09, μένοντας εκεί μέχρι και το 2011.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία στο Ανατόλια (2011-13), στο οποίο απέκτησε ακόμα περισσότερες παραστάσεις από την Α1 Βόλεϊ γυναικών.

Οι εξαιρετικές της εμφανίσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον συλλόγων με υψηλούς στόχους. Έτσι, η Μαρία Οικονομίδου πέρασε από τα Βριλήσσια (2013-14), τον ΑΟ Θήρας (2014-16), τον Πανναξιακό (2016-17) με τον οποίο μάλιστα απέκτησε τις πρώτες της ευρωπαϊκές παραστάσεις, παίζοντας στο CEV Challenge Cup.

Την τριετία 2017-20 αγωνίστηκε σε ΑΕΚ (2017-18) και Παναθηναϊκό (2018-20), και στη συνέχεια αναζήτησε νέες εμπειρίες εκτός… συνόρων.

Τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε στο Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα στην Maccabi XT Haifa, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες από το βόλεϊ του… εξωτερικού.

Την επόμενη σεζόν (2021-22) αγωνίστηκε στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Tecnoteam Albese Volley, στην οποία συνέχισε την αποκόμιση πολύτιμων εμπειριών από το ευρωπαϊκό βόλεϊ.

Η περσινή σεζόν (2022-23), χωρίστηκε σε δύο ομάδες για την Ελληνίδα διαγώνιο. Στο πρώτο μισό αγωνίστηκε στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Békéscsabai Röplabda SE, με την οποία κατέκτησε το MEVZA Cup, ενώ στο δεύτερο μισό επαναπατρίστηκε, παίζοντας για λογαριασμό της Θέτιδας Βούλας.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα γυναικών της χώρας μας, έχοντας αγωνιστεί σε αρκετές διοργανώσεις με την «Γαλανόλευκη».

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Οικονομίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι για τον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα άκρως επαγγελματική, η οποία κάλυψε σε όλα τις προσδοκίες μου. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του τμήματος, για την εμπιστοσύνη της. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ξεκινήσουμε και θα βρεθώ στο γήπεδο. Εύχομαι να έχουμε υγεία, επιτυχίες, και εκπλήρωση όλων των στόχων μας αυτή τη σεζόν!.

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μαρία!»

Σχετικά άρθρα

Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Μάτος – Βιεϊρίνια και σύσκεψη με Σαββίδη!
Έκανε… άνω κάτω τη Λίβερπουλ ο Λόβρεν!
TAGGED:SPORTSΒόλεϊΓυναίκεςΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Βίντεο από την «επίθεση» των οπαδών της Μπεϊτάρ στο ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ (vid)
Next Article «Άκυρο» στον Πανσερραϊκό από την ΕΕΑ!

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US