By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: ΠΑΟΚ : Οι «σίγουροι» και το δίλημμα για τον Λουτσέσκου
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ : Οι «σίγουροι» και το δίλημμα για τον Λουτσέσκου

Τhessports
Last updated: 30/08/2023 14:25
Τhessports
Share
SHARE

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται 90 λεπτά πριν την είσοδο του στους ομίλους της διοργάνωσης και κατεβαίνει ως γηπεδούχος να παίξει το δεύτερο παιχνίδι με την Χαρτς, έχοντας το προβάδισμα του 2-1 στο Εδιμβούργο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε πλήρη προσήλωση και ετοιμότητα από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή προκειμένου να έρθει η πρόκριση που θέλουν τόσο πολύ άπαντες στην ομάδα και ουσιαστικά θα ειναι η καλύτερη δυνατή αρχή για τον ΠΑΟΚ την νέα σεζόν.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά πλάνα ο Δικέφαλος θα έχει μια πλήρη σύνθεση, αφού ο μοναδικός απών θα ειναι ο τραυματίας Φιλίπε Σοάρες που συνεχίζει την θεραπεία του. Ο Λουτσέσκου σε σχέση με το πρώτο ματς θα έχει και πάλι στην διάθεση του, τόσο τον Μπάμπα Ράχμαν, όσο και τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, που του προσφέρουν μια άνεση στις επιλογές του τόσο για την ενδεκάδα, όσο και για την διαχείριση του ματς μέσω των αλλαγών που θα χρειαστεί να κάνει.

Το 4-2-3-1 δεν αλλάζει και θα πορευτεί με αυτό κανονικά και σήμερα ο 54χρονος Ρουμάνος κόουτς του Δικέφαλου, ποντάροντας στο καλό μομέντουμ που βρίσκονται οι παίκτες του ειδικά από το κέντρο και μπροστα. Αμυντικά ζήτησε προσοχή στις δεύτερες μπάλες, και στις συνεργασίες που θα προσπαθήσουν να βγάλουν οι Σκωτσέζοι από τα πλάγια. Έγινε ξεχωριστή δουλειά στις στατικές φάσεις, τόσο σε φάση άμυνας, όσο και σε φάση επίθεσης για μια ακόμα φορά, στοιχείο απαραίτητο για την αναμέτρηση με την Χαρτς.

Ο Κοτάρσκι θα ειναι κάτω από τα δοκάρια και θέλει να κλείσει ιδανικά αυτή την καμπάνια στα προκριματικά του Conference League ο Κροάτης πορτιέρο, ενώ η αμυντική τετράδα θα ειναι αυτή με τους Κεντζιόρα (δεξιά), Μπάμπα Ράχμαν (αριστερά) και Κουλιεράκης – Εκόνγκ (κεντρικό αμυντικό δίδυμο). Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο θα ειναι αυτό με τους Στέφαν Σβαμπ και Χάρη Τσιγγάρα, με τους Αντριγια Ζίβκοβιτς (δεξιά), Τάισον (αριστερά) και Κωνσταντέλιας (επιτελικός μέσος) στην μεσοεπιθετική τριάδα.

Στην κορυφή της επίθεσης την θέση διεκδικούν οι Μπράντον Τόμας και Αλί Σαμάτα, με τον Αφρικανο να έχει βγάλει τις δυο τελευταίες προπονήσεις και να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω σωματοδομής.

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ισχυρές αναζωπυρώσεις στον Έβρο – Τραγική η κατάσταση στον Κοτρωνιά
Next Article Ολυμπιακός : Κοντά στην απόκτηση του Σολμπάκεν από την Ρόμα

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US