Αποκαλύψεις Μάντζιου για τις μεταγραφές του Άρη

Για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο δεύτερο «ντεμπούτο» του στον πάγκο του Άρη, αλλά και για τις μεταγραφές που αναμένεται να πραγματοποιήσουν οι κιτρινόμαυροι μίλησε ο Άκης Μάντζιος, υπογραμμίζοντας πως θα γίνουν μέχρι πέντε κινήσεις.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

“Κάναμε μια σημαντική νίκη, που θα δώσει ηρεμία. Μια νίκη που θα δώσει αυτοπεποίθηση. Σε γενικές γραμμές είχαμε αρκετά καλά πράγματα, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Θέλουμε δουλειά σε πολλά κομμάτια. Υπήρχε πίεση στην ομάδα, θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχει η διακοπή, να δουλέψουμε, να βελτιώσουμε την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, για τη βοήθεια του σήμερα” σημείωσε αρχικά.

Για το που θα εστιάσει τις επόμενες δύο εβδομάδες: “Έχουμε πολύ δουλειά, σε πολλά κομμάτια. Τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό.”

Για τις μεταγραφικές κινήσεις στη συνέχεια: Κινούμαστε για τέσσερις μεταγραφές, ίσως και πέντε. Θέλω όμως σήμερα να πω για τη σημασία του παιχνιδιού. Εϊναι καινούργια ομάδα. Υπάρχουν 4-5 από τον προπέρσινο κορμό.”

Για την επιλογή του Σαμόρα στο βασικό σχήμα: “Κάναμε τρεις προπονήσεις. Θέλει δουλειά τακτικά, αλλά έχει αρκετά καλά στοιχεία. Δικαιωματικά πήρε τη συμμετοχή του στην ενδεκάδα”