Λουντογκόρετς: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε σεβασμό σε εμάς και τον Ντεσπόντοφ»

Για τις πωλήσεις της ομάδας του την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μεταξύ αυτών κι αυτή του Κίριλ Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε ο Αθλητικός Διευθυντής της Λουντογκόρετς, Γκιόργκι Καραμαντζούκοφ, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Δικέφαλος έδειξε σεβασμό τόσο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και στην ομάδα.

«Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος σύλλογος στη Βουλγαρία το έχει κάνει αυτό… Σε δύο μήνες, τα ταμεία του συλλόγου έλαβαν σχεδόν 14.000.000 ευρώ και μπορεί να είναι και περισσότερα με τα μπόνους που περιλαμβάνουν οι συμφωνίες που κάναμε. Παρ΄όλα αυτά, είμαι σίγουρος ότι η Λουντογκόρετς δεν θα είναι πιο αδύναμη αλλά θα ειναι καλύτερη από πέρσι», είπε αρχικά ο Καραμαντζούκοφ.

Σε ό,τι αφορά την πώληση του Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ, ο αθλητικός διευθυντής της Λουντογκόρετς τόνισε: «Όλο και περισσότεροι ποδοσφαιριστές θέλουν να έρθουν σε εμάς γιατί πουλάμε καλά και πουλάμε σε σοβαρούς συλλόγους. Είμαστε πλέον στο ίδιο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ. Ο ελληνικός σύλλογος έδειξε σεβασμό στους ιδιοκτήτες της ομάδας, στην Λουντογκόρετς γενικότερα αλλά και στον ίδιο τον Κίριλ».