Μεγάλη κινητοποίηση στο λιμάνι του Ηρακλείου για τον αδικοχαμένο Αντώνη! (pics-video)

Δεκάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο – Τι λέει στο Cretalive ο Λιμενάρχης Ηρακλείου

Μεγάλη κινητοποίηση πολιτών αυτή την ώρα, στο λιμάνι του Ηρακλείου, με αφορμή τον χαμό του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη,που έσβησε τόσο τραγικά το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά.

 

Αρκετός κόσμος, από διάφορα σημεία του Ηρακλείου έχουν συγκεντρωθεί στην προβλήτα εκεί που είναι δεμένο -με κλειστούς καταπέλτες- το μοιραίο πλοίο στο οποίο ο άτυχος Αντώνης προσπάθησε να επιβιβαστεί και τελικά βρήκε τον θάνατο, θέλοντας να τιμήσει με αυτό τον τρόπο την μνήμη του.

 

Μάλιστα στην κινητοποίηση βρίσκονται και δικηγόροι του Ηρακλείου, όπου μάλιστα σε πανό που κρατούν γράφουν με κόκκινα γράμματα “Οι ζωές μας μετράνε”.

Η κινητοποίηση γίνεται με την διακριτική παρουσία της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιβίβαση των επιβατών στο πλοίο είχε ξεκινήσει από νωρίς και η διαδικασία γινόταν κανονικά, όταν κάποια στιγμή γυρω στις 19.30 στο λιμάνι άρχισαν να συγκεντρώνονται διαμαρτυρόμενοι και έτσι αποφασίστηκε να κλείσει ο καταπέλτης, ωστόσο λίγο μετά τις εννέα, άνοιξε και πάλι.

Σε δηλώσεις του πάντως στο Cretalive o Λιμενάρχης Ηρακλείου κ Ευθύμης Δουβής τόνισε ότι προέχει η ασφάλεια όλων!

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Λιμάνι του Ηρακλείου, βρέθηκε πραγματοποιώντας πορεία με αφορμή το θάνατο του 36χρονου από το κέντρο της πόλης και ομάδα που υπόκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

πηγή: cretalive.gr