Με άλλους τρεις στο Ηράκλειο

H επιχείρηση Λισαβόνα τελείωσε για τον ΠΑΟΚ, όπως τελείωσε και η φετινή του περιπέτεια στην Ευρώπη και πλέον επιστρέφει κυριολεκτικά και μεταφορικά στην Ελλάδα.

Μετά τη σημερινή πρωϊνή προπόνηση σε γήπεδο της Λισαβόνας, στις εγκαταστάσεις της Real Sport Club, η ΠΑΕ πήγε στο αεροπλάνο και πέταξε για το Ηράκλειο, όπου θα μείνει τις επόμενες 48 ώρες, και την Κυριακή στις 5.15μμ θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Στην Κρήτη ταξιδεύουν οι 18 που ήταν στη Λισαβόνα, με τον Κλάους να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού είναι τιμωρημένος και κλήθηκαν τρεις παίκτες που δεν πήγαν στην Πορτογαλία, να πετάξουν για το Ηράκλειο και να ενσωματωθούν το βράδυ στην αποστολή.

Πρόκειται για τον Σαλπιγγίδη, που άφησε στη Θεσσαλονίκη ο Στέφενς με το πρόσχημα της ίωσης, και για τους Νάτχο και Χούσεν, που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την Μπενφίκα. Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη δεν θα είναι και πάλι διαθέσιμοι οι Βίτορ και Μάρτενς, με τον πρώτο να μην είναι έτοιμος μετά την βαριά θλάση που έπαθε πριν από 6 εβδομάδες, και τον Βέλγο να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι του.