Στη λίστα ο Βερστράετε αν δεν… κάτσει του Σάσα

Όσο ο Άρης περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα Λούκας Σάσα, είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει και τις εναλλακτικές του για αμυντικό χαφ. Και μία εξ αυτών φέρεται να είναι ο Βέλγος Ντάνι Βίργκερ Βερστράετε.

Πρόκειται για 29χρονο, καθαρό «6άρι» που ανήκει στην Αντβέρπ. Ο, ύψους 1.74μ., χαφ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν υπολογίζεται φέτος, όπως και πέρσι άλλωστε όταν και δόθηκε δανεικός στην Μαλίν (25 συμμετοχές, 2 γκολ).

Ο Βερστράετε προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Μπριζ, παίζοντας μάλιστα τη διετία 2012-2014 στην πρώτη ομάδα. Την επόμενη σεζόν δόθηκε δανεικός στην Μουσκρόν, ενώ το καλοκαίρι του 2015 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στην Κορτράικ. Έπειτα από δύο πετυχημένα χρόνια εκεί, πήρε μεταγραφή στην Γάνδη, η οποία τον Ιούλιο του 2019 τον πούλησε 4 εκατ. ευρώ στην Κολωνία κι έτσι έπαιξε και Μπουντεσλίγκα.

Το καλοκαίρι του 2020 δόθηκε δανεικός στην Αντβέρπ, η οποία στο τέλος του δανεισμού του πλήρωσε 2 εκατ. ευρώ, απέκτησε τα δικαιώματά του και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο μαζί του.

Ο 29χρονος έχει παίξει σε όλες τις Εθνικές ομάδες του Βελγίου.