Καραπαπάς: «Με ξένους διαιτητές ή… θα δούμε αν θα γίνει το ματς με την ΑΕΚ»

Το ενδεχόμενο να μην κατέβει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σε περίπτωση που δεν οριστούν ξένοι διαιτητές, άφησε ανοιχτό ο Κώστας Καραπαπάς, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Άναψαν τα αίματα ακόμα μία φορά στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς “επιτέθηκε” ακόμα μία φορά κατά του Τάκη Μπαλτάκου και της ΕΠΟ, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον κανονισμό αδειοδότησης.

Το στέλεχος των Πειραιωτών μάλιστα έβαλε στο τραπέζι και το θέμα των ξένων διαιτητών κι άφησε -ευθέως- να εννοηθεί ότι ο Ολυμπιακός ενδέχεται να μην κατέβει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αν δεν έρθουν ξένοι.

«Έχετε απάντηση από τον κ.Τσέφεριν για τους ξένους διαιτητές; Να ξέρουμε και για το αν θα γίνει το παιχνίδι την Κυριακή», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του Κώστα Καραπαπά, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να του απαντάει ότι: «Όχι, δεν έχω απάντηση, αυτά είναι θέματα της ΚΕΔ, για το ποιος διαιτητής θα οριστεί».

Προηγουμένως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είχε πει πως: “Είναι μία κοροϊδία, κάνετε αυτό που σας έχουν πει να κάνετε. Τη δουλειά σας κάνετε. Αυτή η επιτροπή πρέπει να διοικεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, εσείς δεν κάνετε τίποτα. Στο τέλος θα οδηγηθούμε να βάλουμε ένα λουκέτο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι μία κωμωδία, δεν πρόκειται να μείνουμε χωρίς αντίδραση σε αυτή τη γελοιότητα. Δεν θα έπρεπε να συζητάμε σήμερα για τον διαιτητή του ντέρμπι; Ποιος θα είναι, ο Σιδηρόπουλος; Να δούμε μετά αν θα γίνει το παιχνίδι…”.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας, Ιάκωβος Φιλιππούσης: “Εσείς στείλατε τις παρατηρήσεις σας (σ.σ. για τον κανονισμό αδειοδότησης) την Παρασκευή το βράδυ κι εμείς σε όλους το Σάββατο το πρωί. Το σχέδιο το κανονισμού το στείλαμε από τις 27 Αυγούστου. Και στείλατε παρατηρήσεις την Παρασκευή. Πήρατε τον χρόνο σας. Ξέρετε γι’ αυτήν εδώ τη συνεδρίαση εδώ και δέκα μέρες”.

Με τον Καραπαπά να του λέει: “Εγώ σας λέω για την ουσία του πράγματος”.

Τον λόγο τότε πήρε ο Τάκης Μπαλτάκος: “Εμείς εφαρμόζουμε το καταστατικό, δεν μπορούμε να το παραβιάσουμε”.

Σε εκείνο το σημείο ο Κώστας Καραπαπάς πήγε τη συζήτηση στις εκλογές της Superleague 2: “Ξέρετε πώς έχει εκλεγεί ο κ.Μαρτσούκος”;

-”Έγινε ψηφοφορία”, απάντηση ο κ.Μπαλτάκος.

-”Επειδή τον ψήφισε η ΕΠΟ”, ανέφερε ο Κ.Καραπαπάς.
-Μπαλτάκος: ”Και πού το ξέρετε, αφού είναι μυστική η ψηφοφορία”,
-Καραπαπάς: “Το είπε ο κ.(Λεωνίδας) Θωμαΐδης, το παραδέχτηκε. Πάντα ψήφιζε η ΕΠΟ”.
-Μπαλτάκος: “Ο Ολυμπιακός έχει ψηφίσει το καταστατικό που εφαρμόζεται”.

Σε εκείνο το σημείο επανήλθε στο θέμα της διαιτησίας ο Κώστας Καραπαπάς, αναφέροντας την ατάκα που περί πιθανότητας να μην κατέβει ο Ολυμπιακός στο κυριακάτικο ντέρμπι!