Μπαντής για Θεοδωρόπουλο: «Προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ελέφαντας πετάει..»

Ο Γιώργος Μπαντής στέκεται στο πλευρό του Κώστα Θεοδωρόπουλου.

Πρωταγωνιστής σε μια ιστορία… τρέλας στη Super League 2 είναι τις τελευταίες μέρες ο Κώστας Θεοδωρόπουλος της ΑΕΛ, με την ομάδα να θέλει να του λύσει το συμβόλαιο, παρόλο που είναι πλημμυροπαθής και αναρρώνει από έναν δύσκολο τραυματισμό.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ Γιώργος Μπαντής με ανάρτησή του στέκεται στο πλευρό του 33χρονου τερματοφύλακα που βιώνει το… χάος της κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μπαντή:

«Να είσαι ο αρχηγός της ομάδας της πόλης σου.

Να έχεις υποστεί ρήξη χιαστών και να βρίσκεσαι στο δυσβάσταχτο στάδιο της αποθεραπείας.

Να έχει πλημμυρίσει το πατρικό σου, το σπίτι της αδερφής σου, οι ζημιές να είναι τεράστιες, κόποι μιας ζωής βουτηγμένοι στο νερό και στη λάσπη, η ψυχολογία σου να είναι στον πάτο και μαζί με όλα αυτά η ομάδα σου να σου προτείνει την λύση του συμβολαίου σου με τους δικούς της όρους και με την μεταγραφική περίοδο στη λήξη της.

Και επειδή όπως είναι φυσικό εσύ αρνείσαι, η διοίκηση της ομάδας βγαίνει δημόσια και σε λέει τουρίστα και παλαίμαχο. Στη συνέχεια δέχονται μεγάλη κατακραυγή από τον κόσμο για την συμπεριφορά τους, βάζουν την δικηγόρο τους να σε “πιέσει” να κάνεις δήλωση γραμμένη από τα χεράκια τους για να κοπάσει το κράξιμο κι εσύ όπως είναι λογικό δεν το δέχεσαι. Το αποτέλεσμα;

Σε καλούν σε απολογία για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά για να μας πείσουν ότι ο ελέφαντας πετάει..

Την Δευτέρα προβάλλεται το “ΧΑΟΣ”… Δυστυχώς το “ΧΑΟΣ” συνεχίζεται..

Με τον Κώστα».