Η θέση του ΠΑΟΚ για τον διαιτητή από την Αθήνα

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι έξαλλοι με την διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου φωνάζοντας κυρίως για την κόκκινη κάρτα που «έπνιξε» σε χέρι του Σεΐκ Ντουκουρέ!

Ο χαφ του Άρη είχε αντικρίσει κίτρινη κάρτα από το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο έκανε φάουλ σταματώντας την μπάλα με το χέρι, όμως ο Παπαπέτρου αποφάσισε να «πνίξει» την δεύτερη κίτρινη και συνεπώς την αποβολή του χαφ του Άρη.

Η φάση αυτή όπως ήταν φυσικό προκάλεσε νέα έκρηξη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αφού είχε προηγηθεί το καθαρό χέρι του Μοντόγια μέσα στην περιοχή του Άρη, με τους Παπαπέτρου-Σιδηρόπουλο να μην βλέπουν… τίποτα.

Προφανώς ο Τάσος Παπαπέτρου θέλησε να κάνει πολιτική στην πλάτη του ΠΑΟΚ, προκειμένου να επιβραβευτεί από την ΚΕΔ, αφού η απόφασή του να μην αποβάλει τον παίκτη του Άρη ήταν ανεκδιήγητη.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στα αποδυτήρια στον Αθηναίο ρέφερι, καθώς είναι μια φάση που δεν του ξέφυγε αφού σφύριξε φάουλ για το χέρι, όμως προκλητικά δεν έδωσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντουκουρέ!