ΠΑΟΚ- Άρης: Τι είπαν οι τηλεκριτικοί διαιτησίας (video)

Αντιδράσεις έφερε, από πλευράς ΠΑΟΚ, η διαιτησία Παπαπέτρου στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τους «ασπρόμαυρους» να διαμαρτύρονται για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σεϊχ Ντουκουρέ, που έπιασε τη μπάλα όσο αυτή παιζόταν.

 

Παράλληλα, υπάρχει και η φάση του πρώτου ημιχρόνου, όπου οι γηπεδούχοι «φώναξαν» για χέρι του Μοντόγια, μετά από κεφαλιά του Έκονγκ.

Τις φάσεις σχολίασαν τόσο ο τηλεκριτικός διαιτησίας της ΕΡΤ, Παναγιώτης Βαρούχας, όσο και ο πρώην διαιτητής, Αριστομένης Κουτσιαύτης, μέσα από video στο Youtube.

O πρώτος θεωρεί πως δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι, παρότι η μπάλα χτυπάει στα χέρια του ποδοσφαιριστή του Άρη, καθότι αυτός τα έχει μαζεμένα.

Σε αντιδιαστολή, ο κ. Κουτσιαύτης ανέφερε πως κακώς δεν δόθηκε η παράβαση, σημειώνοντας ωστόσο πως πρόκειται για δύσκολη φάση.

Αντίθετες απόψεις είχαν και στη φάση με πρωταγωνιστές τους Ντουκουρέ και Οντζόεφ με τον τηλεκριτικό του κρατικού καναλιού να αναφέρει πως λανθασμένα δεν δόθηκε από τον Παπαπέτρου δεύτερη κίτρινη στον ποδοσφαιριστή, ενώ τον πρώην διαιτητή να αναφέρει πως προηγείται φάουλ του μέσου του ΠΑΟΚ.