By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ελεύθεροι τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ για την επίθεση σε τέσσερις φίλους του Άρη
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFE

Ελεύθεροι τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ για την επίθεση σε τέσσερις φίλους του Άρη

Τhessports
Last updated: 21/09/2023 14:58
Τhessports
Share
SHARE

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις από τους οκτώ οπαδούς του ΠΑΟΚ, μετά τις απολογίες τους, για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε βάρος τεσσάρων φίλων του Άρη, μεταξύ των οποίων ήταν κι ένας 20χρονος που υπέστη βαρύτατο τραυματισμό και παρέμεινε σε κώμα επί 8 μέρες.

Το περιστατικό καταγράφηκε το καλοκαίρι του 2019, σ’ ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, κοντά στην Καμάρα. Ο πρώτος από τους κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν όρο.

Στον δεύτερο και στον τρίτο επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα ενώ στον έναν από τους δύο επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση 3000 ευρώ. Όλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν στην περιοχή αλλά δεν γνώριζαν και ούτε συμμετείχαν στην επίθεση.

Οι υπόλοιποι 5 κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν τις επόμενες μέρες. Οι 8 διώκονται για: Βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, κατά συναυτουργία. Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και κατά συρροή. Διατάραξη κοινής ειρήνης. Παράνομη βία, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα. Φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Κατοχή και χρησιμοποίηση αντικειμένων που μπορεί να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Τα παραπάνω αδικήματα αναφέρεται ότι δεν συνδέονται με συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση αλλά έχουν έχουν σαφή αθλητική αναφορά και αθλητικό υπόβαθρο που ανάγεται σε αντιπαλότητα μεταξύ οπαδών αθλητικών ομάδων.

Επιπλέον, κατηγορούνται για οπλοφορία και για οπλοχρησία. Οι κατηγορούμενοι, ηλικίας 19 έως 26 χρόνων, φέρονται πως συμμετείχαν σε ομάδα αγνώστων που επιτέθηκε στους τέσσερις παθόντες – έναν 21χρονο, δύο δίδυμα αδέλφια, ηλικίας 19 χρόνων, κι έναν 20χρονο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την 25η Ιουλίου 2019, οι τέσσερις φίλαθλοι του Άρη αφού παρακολούθησαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας τους με την ΑΕΛ Λεμεσού, που διεξήχθη στο πλαίσιο της διοργάνωσης Europa League, αποχώρησαν από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», επιβαίνοντας σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο. Οι παθόντες έγιναν στόχος γιατί φορούσαν κίτρινες μπλούζες με τα διακριτικά του Άρη.

Μετά την επίθεση , ο 20χρονος διαγνώστηκε πως υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, παραμένοντας διασωληνωμένος, σε κώμα και υπό μηχανική υποστήριξη, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έως τις 2 Αυγούστου, επί 8 μέρες. Άλλος ένας 19χρονος τραυματιστηκε στο χέρι ενώ οι δράστες προκάλεσαν φθορές στο όχημα στο οποίο επέβαιναν.

Σχεδόν 20 λεπτά πριν την επίθεση παρατηρήθηκε ότι τουλάχιστον 12 άτομα προσέγγισαν το σημείο όπου μετέπειτα εκδηλώθηκε η επίθεση και έκαναν ύποπτες κινήσεις.

Κατά την αστυνομία, ανάμεσα σ’ αυτούς ήταν και οι 8 κατηγορούμενοι οι οποίοι είτε συμμετείχαν ενεργά στον ξυλοδαρμό των τεσσάρων Αρειανών είτε επόπτευαν τον χώρο, παρέχοντας συνδρομή στους δράστες της επίθεσης. Οι εμπλεκόμενοι είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ και σύχναζαν στα γραφείο του Σ.Φ “Θύρα 4”, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πηγή : grtimes.gr

Σχετικά άρθρα

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα το μετρό
Κατέθεσε μήνυση ο Μαρινάκης – Η απάντηση του Δημητριάδη
Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article ΠΑΟΚ : Απέσυρε την εμπιστοσύνη του στον Μπένετ μετά το ντέρμπι με τον Άρη!
Next Article Είχε έτοιμο τον Σιδηρόπουλο για το ντέρμπι ο Μπένετ-Ανακοινώνονται οι διαιτητές με… κενό

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US