Ηρακλής: Το story της εξορίας μακριά από το Καυτανζόγλειο και η νέα έδρα στο Κιλκίς!

Εξόριστος θα αναγκαστεί να είναι ο Ηρακλής αρχικά για το ξεκίνημα του πρωταθληματος. Οι κυανόλευκοι αναγκαστηκαν να δηλώσουν ως έδρα το γήπεδο του Κιλκίς, καθως το Καυτανζόγλειο,δεν έχει αδειοδότηση!

Οι κυανόλευκοι απευθύνθηκαν αρχικά σε όλα τα διαθέσιμα γήπεδα της πόλης. Εισέπραξε αρνητική απάντηση από το γήπεδο των Αμπελοκήπων,την Μηχανιώνα, την Επανωμή, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υπήρχε.Κάποια δεν πληρούσαν τους όρους, κάποια δεν είχαν αδειοδότηση για αγώνες της Σουπερ Λίγκ 2.

Μοιραία έγινε στροφή σε γηπεδα, γειτονικών πόλεων.Δεν βρέθηκε λύση ούτε με την Βέροια, ούτε με τα Γιαννιτσά.Ο κίνδυνος ήταν μεγάλος καθώς έπρεπε να βρεθει γήπεδο το συντομότερο για να οριστεί αρχικά για την αναμέτρηση με την Καρδίτσα και στην συνέχεια για ολόκληρη την σεζόν.Ετσι όλα δείχνουν ότι η λύση βρέθηκε με το γήπεδο του Κιλκίς , καθώς δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο.
Θεωρητικά ο Ηρακλής θα αναγκαστεί να ξενιτευτεί μέχρι να αποκατασταθούν οι εργασίες στο Καυτανζόγλειο, όμως ουδείς γνωρίζει πόσο διάστημα θα χρειαστει να βρίσκεται στην εξορία, αφού θα υπάρχει αρκετή γραφειοκρατία