By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Αναγνώριση από Μίτσελ για Αναστασίου
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναγνώριση από Μίτσελ για Αναστασίου

Τhessports
Last updated: 28/02/2014 20:40
Τhessports
Share
SHARE

Στην NOVA μίλησε ο Μίτσελ που αναφέρθηκε τόσο στη μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ, όσο και στον προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, τον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αναστασίου. Μάλιστα αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια στους πράσινους:

“Πιστεύω πώς είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με εκείνη που είδαμε πέρυσι. Είναι μία ομάδα που έχει κάνει πολύ καλή πρόοδο με προπονητή τον Αναστασίου. Έχει νέους παίκτες, οι οποίοι έχουν δείξει πως είναι ενωμένοι. Είναι μία νέα και συμπαγής ομάδα. Είναι μία ομάδα η οποία συνεχώς προοδεύει και βελτιώνει το παιχνίδι της. Πραγματικά μου αρέσει το πώς δουλεύει αυτός ο προπονητής. Είναι μία ομάδα η οποία μαζί με τον Ατρόμητο έχει κάνει τη μεγαλύτερη πρόοδο φέτος στο πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα η οποία παίζει καλά”.

Για την εικόνα του πρώτου μεταξύ τους παιχνιδιού στην Λεωφόρο, όπου οι δύο προπονητές τα έλεγαν σε πολύ καλό κλίμα:  “Ξέρουμε πως είναι ένας αντίπαλος, ένας εχθρός. Όμως, για να κερδίσεις τους αντιπάλους σου πρέπει αρχικώς να τους σέβεσαι. Πολλές φορές έχουμε πει πως μας αρέσει η δουλειά που κάνει αυτός ο προπονητής. Κατά η γνώμη μου θα πρέπει να ξεφύγουμε από την αντιπαλότητα και την έχθρα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες και να αρχίσουμε να βλέπουμε το πόσο καλή δουλειά γίνεται στον Παναθηναϊκό.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται και ότι κάποια στιγμή θα είναι ένας αντίπαλος που θα δίνει περισσότερη αξία στις νίκες μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουμε τι δουλειά κάνει για να μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε”.

Για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ και την… επόμενη μέρα, συμπλήρωσε:  “Πιστεύω ότι το κάνουν ήδη κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Η νίκη της Τρίτης ήταν πάρα πολύ σημαντική και πάρα πολύ διάσημη εξαιτίας του αντιπάλου. Υπάρχουν φορές που έχουμε μικρότερο ή μεγαλύτερο σκορ και αναλόγως με το ποιος είναι ο αντίπαλος, εξηγούμε το αποτέλεσμα. Όμως, εμείς πιστεύουμε πως οι ποδοσφαιριστές μας έχουν σε όλα τα παιχνίδια την ίδια ψυχολογία. Είναι αδύνατο να αλλάξεις την ψυχολογία των παικτών μας μέσα σε λίγες ημέρες. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς οι παίκτες μας παίζουν για τη νίκη. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται σε όλα τα παιχνίδια της χρονιάς.

Για αυτό όταν την Τρίτη το βράδυ με ρώτησαν που θέλω να αφιερώσω τη νίκη μας, είπα καταρχήν στους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως οποιοσδήποτε προπονητής, είτε Έλληνας, είτε ξένος, είτε οποιοσδήποτε άνθρωπος είχε να κάνει με αυτά τα παιδιά, με αυτούς τους συγκεκριμένους παίκτες, θα είχε ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Και δεν το λέω από μετριοφροσύνη. Οι προπονητές φτιάχνουν το πλάνο, το στιλ παιχνιδιού. Αυτοί που το κάνουν πράξη είναι οι ποδοσφαιριστές. Εκείνοι το υλοποιούν και για αυτό το λόγο τους ευχαριστούμε”.

Σχετικά άρθρα

Ξεκαθαρίζει το μέλλον του Γρηγορίου στον Άρη!
«Ξεκάθαρο το διαιτητικό λάθος στη Λεωφόρο»
Μια συγνώμη και μια υπόσχεση από τον ΠΑΟΚ
Κανείς δεν κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Κωνσταντέλια…
Η απάντηση του Γρηγορίου για το μέλλον του στον Άρη
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Μπηχτές για Σάντος
Next Article Μυστήριο στον Άρη με Χαντ και Λαρετζάκη

Τελευταία νέα

Μπαζίνας: «Είναι τιμή μου ο ΠΑΟΚ»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
18 May, 2026
Και οι Τίμπεργουλβς για Αντετοκούνμπο
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
18 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της Δευτέρας
MEDIA
18 May, 2026
Λουτσέσκου: «Μικρή λέξη η απογοήτευση…»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Follow US