By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μπουτσικάρης: «Ο γιατρός έγραψε στη γνωμάτευση according to him μετά από προτροπή Μαρινάκη»!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUE

Μπουτσικάρης: «Ο γιατρός έγραψε στη γνωμάτευση according to him μετά από προτροπή Μαρινάκη»!

Τhessports
Last updated: 26/10/2023 14:09
Τhessports
Share
SHARE

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση καθώς στην ακροαματική διαδικασία αποκαλύπτεται ότι ο γιατρός έγραψε πως ο Χουανκάρ δε μπορούσε να σηκωθεί και έπειτα από προτροπή Μαρινάκη προστέθηκε η φράση στα αγγλικά «σύμφωνα με τον ίδιο»!

Στην αποκάλυψη προέβη κατά την κατάθεσή του, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ζητώντας να δουν όλοι τις διαγραφές που είχαν γραφτεί στο αγγλικό κείμενο της γνωμάτευσης του γιατρού.

«Ο κ. Μαρινάκης ζήτησε να γίνει μια από αυτές. “Αυτό που ο παίκτης δεν μπορούσε να σηκωθεί, στο είπε ο παίκτης” είπε ο Μαρινάκης στον γιατρό και ο γιατρός του απάντησε “φυσικά” και του ζήτησε ο Μαρινάκης να γράψει στη γνωμάτευση “according to him” ο παίκτης δεν μπορούσε να σηκωθεί. Ο γιατρός μετά από την παρέμβαση του Ολυμπιακού δέχθηκε να γραφτεί “according to him”», ειπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η έκθεση του γιατρού στα αγγλικά έγινε επειδή το ζήτησε ο διαιτητής. Στα ελληνικά γράφτηκε επειδή το ζήτησε ο 4ος διαιτητής, ο Γκορτσίλας, για να είναι καλυμμένος. Ήταν ο Κώστας Καραπαπάς μπροστά. Κύριε Καραπαπά ποια συντάχθηκε πρώτη. Τη διάβασε στα αγγλικά και μετά του λέει ο Γκορτσίλας “τη θέλω και στα ελληνικά”. Μας τη διάβασε ο γιατρός στα αγγλικά και σε εκείνο το σημείο έγιναν οι διαγραφές. Οι διαγραφές είναι όλες του Ολυμπιακού».

 

Σχετικά άρθρα

Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Καραπαπάς: «Δεν υπήρχε αντικειμενικός τραυματισμός…»
Next Article «Απαγορευτικό» της αστυνομίας στους οπαδούς του Ολυμπιακού ενόψει ΟΦΗ

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US